پایگاه اطلاع رسانی صبح رابر

1:07:04 - چهارشنبه 4 شهریور 1405
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
معاون امنیتی استاندار کرمان:
کرمان در جنگ هم اقتصاد را متوقف نکرد
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی«صبح رابر»؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی راه آرمان؛ رحمان جلالی صبح امروز در آیین امضای تفاهم‌نامه اتاق بازرگانی کرمان با منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان با تأکید بر نقش مهم فعالان اقتصادی در شرایط جنگی، گفت: فعالان اقتصادی و بخش خصوصی از کنشگران اصلی در میدان جنگ […]

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی«صبح رابر»؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی راه آرمان؛ رحمان جلالی صبح امروز در آیین امضای تفاهم‌نامه اتاق بازرگانی کرمان با منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان با تأکید بر نقش مهم فعالان اقتصادی در شرایط جنگی، گفت: فعالان اقتصادی و بخش خصوصی از کنشگران اصلی در میدان جنگ اخیر هستند و نقش آنان در حفظ پایداری و استمرار خدمت‌رسانی، کمتر از سایر عرصه‌های دفاعی نیست.
 
 وی با اشاره به عملکرد استان کرمان در جریان دو جنگ اخیر افزود: با هماهنگی و انسجام میان مردم، دولت و بخش خصوصی، استان توانست تاب‌آوری قابل‌توجهی از خود نشان دهد و روند خدمت‌رسانی در بخش‌های مختلف بدون توقف ادامه پیدا کند.
 
 معاون امنیتی استاندار کرمان با قدردانی از عملکرد دولت و مجموعه مدیران استان اظهار کرد: برگزاری جلسات متعدد میان دولت و بخش خصوصی، تشکیل نشست‌های شورای نظارتی و رفع موانع سرمایه‌گذاری و پیگیری مستمر مسائل اقتصادی، نشان‌دهنده تغییر رویکرد مدیریتی استان و توجه جدی به ظرفیت بخش خصوصی است.
 
 وی ادامه داد: در جریان جنگ، باوجود برخی دستورالعمل‌ها و محدودیت‌ها، فعالیت صنایع بزرگ و مجموعه‌های اقتصادی استان متوقف نشد و فعالان اقتصادی باقدرت در میدان باقی ماندند تا کمترین اختلال در روند خدمت‌رسانی به مردم ایجاد شود.
 
 جلالی با بیان اینکه امنیت و توسعه رابطه‌ای دوسویه دارند، گفت: همان‌طور که توسعه می‌تواند به تقویت امنیت کمک کند، امنیت نیز زیرساخت اصلی برای رشد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است؛ چراکه بدون وجود امنیت، هیچ‌یک از این عرصه‌ها نمی‌تواند به شکوفایی واقعی برسد.
 
 وی با اشاره به وضعیت استان کرمان افزود: امروز با همکاری همه ارکان حاکمیت، نماینده ولی‌فقیه در استان، مدیریت عالی دولت، مدیران، مردم و فعالان بخش خصوصی، کرمان به استانی امن و آماده برای سرمایه‌گذاری تبدیل شده است.
 
 معاون امنیتی استاندار با تأکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری و تولید در برنامه‌های دولت اظهار کرد: رویکرد اصلی دولت در استان، حمایت از سرمایه‌گذاری و تولید است.
 
 وی همچنین به ظرفیت سرمایه‌گذاری خارجی در استان اشاره کرد و گفت: حجم سرمایه‌گذاری خارجی انجام‌شده در استان کرمان قابل‌توجه 
 است و باید از این ظرفیت استفاده کرد.
 
 جلالی با اشاره به ظرفیت کشورهای همسایه اظهار کرد: یکی از موضوعات موردتأکید شهید سلیمانی و آقای شهید، استفاده از ظرفیت همسایگان و توسعه دیپلماسی اقتصادی بود و امروز نیز کشورهایی مانند افغانستان و پاکستان بازارهای مناسبی برای توسعه تجارت و شکوفایی اقتصادی استان کرمان محسوب می‌شوند.
 
 وی افزود: باید دیپلماسی اقتصادی را بیش از گذشته فعال کنیم و از ظرفیت بازار کشورهای همسایه برای توسعه صادرات و تقویت اقتصاد استان بهره بگیریم.
 
 معاون امنیتی استاندار با بیان اینکه چشم‌انداز اقتصادی استان کرمان روشن است، خاطرنشان کرد: حتی در ایام جنگ نیز روند فعالیت‌های اقتصادی استان متوقف نشد و امیدواریم باهمت دولت و همراهی بخش خصوصی، مسیر توسعه استان با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند.
 
 وی در ادامه با تقدیر از اصحاب رسانه گفت: رسانه‌ها نقش مهمی در اطلاع‌رسانی خدمات و دستاوردهای نظام و ایجاد امید در جامعه دارند و باید تلاش شود اقدامات و موفقیت‌های ملی و استانی به شکل صحیح و حرفه‌ای برای مردم تبیین شود.
 
 جلالی همچنین با اشاره به سفر به رفسنجان و اجرای طرح‌های مختلف در این شهرستان گفت: در این سفر ۸۴ پروژه در حوزه‌های مختلف با اعتباری بالغ بر ۲.۲ همت در نظر گرفته شده است که بخش‌هایی از آن شامل پروژه‌های زیرساختی، راه، هوشمندسازی، امنیت تصویری و نشاط اجتماعی و ورزشی می‌شود و امیدواریم اجرای این پروژه‌ها موجب خیروبرکت برای مردم رفسنجان شود.

انتهای خبر/

تابناك وب سجام تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب