متخصص آسیبشناسی سلولی در مورد اینکه چرا چشم افراد دچار خشکی میشود، گفت: مصرف برخی از غذاها باعث اختلال در عملکرد سلولهای اشکساز میشود و در این زمینه مصرف روغنهای کنجد، زیتون و آب جوشیده ولرم توصیه میشود.
به گزارش ” صبح رابر” حسن اکبری در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، گفت: زمانی که به مدت طولانی غذاهایی با کیفیت نامناسب مانند روغنهای نباتی صنعتی، چربی و قند بالا مصرف میکنیم کمکم درون سلولهای ترشحکننده اشک اختلال عملکرد پیش میآید.
وی ادامه داد: این سلولها نمیتوانند دیگر اشک تولید کنند و بر اثر رسوب مواد در مجاری اشکی، این سلولها متورم شده، مجاری تنگ میشود و عبور اشک کاهش مییابد.
این دانشیار پاتالوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مورد درمان خشکی چشم گفت: مصرف نمک ارگانیک و آب جوشیده ولرم به جای آب کلردار یا آب سرد مناسب است.
اکبری تصریح کرد: مصرف انواع دمنوشهای ایرانی به جای چای مناسبتر است و استفاده از روغنهای کنجد و زیتون به جای روغنهای جامد نباتی، توصیه میشود و به جای گوشت قرمز گوشت سفید و مصرف ویتامینA و تغذیه مناسب در این زمینه توصیه میشود.
این متخصص آسیبشناسی سلولی گفت: غدد اشکی به طور مداوم اشک تولید میکنند و اشک دارای انواع الکترولیتهای مهم و آنزیمهای خاصی است.
این آنزیمها میتوانند بعضی از باکتریها را از بین ببرند و چشم را در برابر میکروبها محافظت کنند.
انتهای پیام/