بیش از نیمی از اراضی کشاورزی استان کرمان سنددار شد
آزمون سردفتری اسناد رسمی در کرمان برگزار شد
یارانه کشاورزان با صدور اسناد مالکیت قطع نمیشود
تکریم دختران مأموریت ذاتی جمهوری اسلامی است
پویش ملی کتابخوانی «به رنگ خدا» برگزار میشود
دانشآموزان در ۴ درس میتوانند تک ماده کنند
آغاز آزمونهای شبهنهایی دبیرستانیها ازپسفردا
در قضیه فلسطین، دولتهای اسلامی به وظائفشان عمل نمیکنند
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
از بازی رایانهای «مدال ذوالفقار» رونمایی شد
امروز روحانیت ایستاده در مقابل دشمن خداست
رابُر شهردوستدار ِکتاب انتخاب شد
4:23:07 - پنجشنبه 15 اسفند 1392
مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف ماست به همراه نعناع و گردو، خاصیت سردی ماست را تعدیل میکند. به گزارش ” صبح رابر” به نقل از ایسنا، نسرین علیزاده اظهار کرد: مصرف زیاد ماست در برخی افراد، به دلیل خاصیت سردی که دارد، میتواند مشکلاتی نظیر درد مفاصل را ایجاد کند […]
مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف ماست به همراه نعناع و گردو، خاصیت سردی ماست را تعدیل میکند.
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از ایسنا، نسرین علیزاده اظهار کرد: مصرف زیاد ماست در برخی افراد، به دلیل خاصیت سردی که دارد، میتواند مشکلاتی نظیر درد مفاصل را ایجاد کند که بهتر است با مواد غذایی نظیر نعناع، گردو و دارچین که طبع گرم دارند، مصرف شود.
وی با اشاره به افزودن میوه به ماست برای کودکان ادامه داد: استفاده از ماست میوهای برای کودکان، روش مناسبی برای تشویق آنها به مصرف لبنیات است و میتواند جایگزین میان وعدههای چرب و پرکالری شود.
علیزاده عنوان کرد: در تهیه ماست میوهای بهتر است از میوههایی نظیر توت فرنگی، هلو، گلابی، سیب و موز استفاده شود.
وی افزود: همراه شدن میوهها با ماست، باعث کاهش جذب کلسترول میشود که در بزرگسالان بسیار با اهمیت است و از ابتلا به بیماریهای قلبی- عروقی پیشگیری میکند.
انتهای پیام/