پویش ملی کتابخوانی «به رنگ خدا» برگزار میشود
دانشآموزان در ۴ درس میتوانند تک ماده کنند
آغاز آزمونهای شبهنهایی دبیرستانیها ازپسفردا
در قضیه فلسطین، دولتهای اسلامی به وظائفشان عمل نمیکنند
طرح جامع حجاب و عفاف در حال آمادهسازی است
۲ هزار سهمیه پذیرش در دانشگاه فرهنگیان برای دانش آموزان عشایر
ضرورت رعایت حرمت ماه رمضان در روز طبیعت
گذشت زمانی که آمریکا و انگلیس بتوانند نفت این ملت را بدزدند
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
از بازی رایانهای «مدال ذوالفقار» رونمایی شد
امروز روحانیت ایستاده در مقابل دشمن خداست
رابُر شهردوستدار ِکتاب انتخاب شد
4:23:07 - پنجشنبه 15 اسفند 1392
مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف ماست به همراه نعناع و گردو، خاصیت سردی ماست را تعدیل میکند. به گزارش ” صبح رابر” به نقل از ایسنا، نسرین علیزاده اظهار کرد: مصرف زیاد ماست در برخی افراد، به دلیل خاصیت سردی که دارد، میتواند مشکلاتی نظیر درد مفاصل را ایجاد کند […]
مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف ماست به همراه نعناع و گردو، خاصیت سردی ماست را تعدیل میکند.
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از ایسنا، نسرین علیزاده اظهار کرد: مصرف زیاد ماست در برخی افراد، به دلیل خاصیت سردی که دارد، میتواند مشکلاتی نظیر درد مفاصل را ایجاد کند که بهتر است با مواد غذایی نظیر نعناع، گردو و دارچین که طبع گرم دارند، مصرف شود.
وی با اشاره به افزودن میوه به ماست برای کودکان ادامه داد: استفاده از ماست میوهای برای کودکان، روش مناسبی برای تشویق آنها به مصرف لبنیات است و میتواند جایگزین میان وعدههای چرب و پرکالری شود.
علیزاده عنوان کرد: در تهیه ماست میوهای بهتر است از میوههایی نظیر توت فرنگی، هلو، گلابی، سیب و موز استفاده شود.
وی افزود: همراه شدن میوهها با ماست، باعث کاهش جذب کلسترول میشود که در بزرگسالان بسیار با اهمیت است و از ابتلا به بیماریهای قلبی- عروقی پیشگیری میکند.
انتهای پیام/