رطب آل مهتری که بعنوان زودرس ترین محصول نخلستانهای منوجان روانه بازار می شود امسال به سفره های افطاری مردم در خانه ها و مساجد جلوه دیگری داده است.
به گزارش ”صبح رابر“، در ماه مبارک رمضان سنت مردم منوجان بر این است که روزه داران برسرسفره افطار گردهم می آیند و پس از طلب قبولی روزه دعا می کنند و سپس روزه خود با رطب آل مهتری باز می کنند.
این روزها کمتر کسی را می توان یافت که ساکن منوجان باشد و روزه خود را با رطب تازه رس آل مهتری افطار نکند.
دمای بالای ۴۵ درجه منوجان موجب شده که مردم رطب آل مهتری را با ماست و یا دوغ نوش جان کنندبه طوریکه کمتر سفره ای را می توان یافت که دراین فصل از سال خالی از رطب آل مهتری باشد.
و آن عده از مردمی که با نیت نذر برای برآورده شدن دعاهایشان درمساجد افطاری می دهند سعی می کنند که با رطب آل مهتری از روزه داران پذیرایی کنند.
انتهای پیام/ منبع: مینوجهان