Warning: Use of undefined constant ‘FORCE_SSL_LOGIN’ - assumed '‘FORCE_SSL_LOGIN’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/aborir/public_html/wp-config.php on line 91

Warning: Use of undefined constant ‘FORCE_SSL_ADMIN’ - assumed '‘FORCE_SSL_ADMIN’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/aborir/public_html/wp-config.php on line 93
پایگاه اطلاع رسانی صبح رابرپانصدهکتار از اراضی زراعی کرمان زیر کشت زعفران قرار دارد - پایگاه اطلاع رسانی صبح رابر
پایگاه اطلاع رسانی صبح رابر

9:02:25 - شنبه 4 مرداد 1393
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
پانصدهکتار از اراضی زراعی کرمان زیر کشت زعفران قرار دارد
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمان گفت: در حال حاضر۵۰۰ هکتار از اراضی زراعی استان کرمان زیر کشت زعفران قرار دارد. به گزارش “ صبح رابر”  به نقل از تسنیم ،عباس سعیدی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمان اظهار کرد: با توجه به مشکل کم آبی در استان و نیاز به بازنگری الگوی کشت و نیز ترویج […]

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمان گفت: در حال حاضر۵۰۰ هکتار از اراضی زراعی استان کرمان زیر کشت زعفران قرار دارد.

به گزارش “ صبح رابر”  به نقل از تسنیم ،عباس سعیدی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمان اظهار کرد: با توجه به مشکل کم آبی در استان و نیاز به بازنگری الگوی کشت و نیز ترویج کشت محصولات با مصرف آب کمتر نسبت به کشت زعفران در بیش از ۱۰ شهرستان استان کرمان اقدام شده است.

وی افزود: امسال دو هزار و ۴۶۰ کیلوگرم زعفران به ارزش ۱۲۳ میلیارد ریال استحصال و به بازار مصرف ارائه شده است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمان ایجاد اشتغال در هر دوره کشت را برای ۲۰ نفر به ازای هر هکتار عنوان کرد و گفت: سطح اجرایی در نظر گرفته شده برای امسال ۶۰۵ هکتار است که برای این منظور سه هزار و ۶۳۰تن پیاز مورد نیاز برای شهرهایی که قادر به تامین پیاز مورد نیاز نیستند، انجام شده است.

سعیدی بیان کرد: زعفران گیاهی است از تیره زنبقیان،کوچک و چند ساله به ارتفاع ۱۰ تا ۳۰ سانتی‌متر که از وسط پیاز و یا قاعده ساقه تعدادی برگ باریک و دراز خارج می‌شوند و از وسط برگ‌ها ساقه گلدار  خارج شده که به یک تا سه گل منتهی می‌شود.

وی تصریح کرد: گل‌ها دارای ۳ پرچم و یک مادگی منتهی به  کلاله سه شاخه به رنگ قرمز متمایل به نارنجی است و قسمت مورد استفاده این گیاه انتهای خامه و کلاله سه شاخه است که به نام زعفران مشهور است.

وی خاطرنشان کرد: زعفران دارای بوی معطر با طعم کمی تلخ  و با خواص مفید فراوان  است و فصل کاشت آن در اواخر تابستان و اوایل پاییز  و برداشت آن معمولا بعد از یک ماه بعد از کشت و در طی چند مرحله  بوده و جزو گیاهان چند ساله است که به مرور زمان به مرحله اقتصادی می‌رسد.

انتهای پیام/

تابناك وب سجام تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب