حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از بوتیا ، “رضا بزمانی” ، ارزش ریالی این تعداد فرش تولید شده را ۹میلیاردو ۷۰۲میلیون ریال ذکر کرد و گفت: این تعداد فرش توسط ۱۰۰ مددجوی بافنده تحت حمایت کمیته امداد استان تولید شده است.
معاون خودکفایی واشتغال کمیته امداد استان کرمان اظهار کرد: شش کارگاه آموزشی قالی بافی در سطح استان راه اندازی شده است که در حال حاضر ۱۰۰ نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان در حال آموزش قالی بافی در این کارگاه ها هستند.
وی افزود: برای آموزش این تعداد از مددجویان بالغ بر ۹ میلیون ریال توسط کمیته امداد استان هزینه شده است.
بزمانی تصریح کرد: بعد از پایان دوره های آموزشی از طریق اداره فنی وحرفه ای از این افراد آزمون گرفته می شود، ودر صورت قبولی در آزمون به آنان مدرک قالی بافی اهداء خواهد شد.
وی در ادامه افزود: به مددجویانی که موفق به دریافت مدرک قالی بافی شوند، تسهیلات قرض الحسنه از سوی امداد پرداخت می شود.
بزمانی خاطرنشان کرد: تا پایان سال جاری نیز هزار دار قالی وگلیم توسط نیازمندان ومددجویان کمیته امداد در استان راه اندازی می شود.
معاون خودکفایی واشتغال کمیته امداد استان کرمان افزود: طی چند سال گذشته تاکنون ۱۸۲۷ دار قالی توسط مددجویان ونیازمندان در استان راه اندازی شده است .
انتهای پیام /











