بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
از علت حضور تا پای کار انقلاب بودن
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش ” صبح رابر”؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرمان آغاز مرحله نهایی دومین رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال بسیج با ارائه سوژه از سوی معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صادر شد.
سردار نقدی در این رویداد با ارائه سه سوژه به تیم های حاضر که از سراسر کشور برگزیده شده اند، از آنها خواستند تا بر اساس این سوژه ها اقدام به تولید محتوا کنند.
سوژه های ارائه شده از سوی سردار نقدی در سه حوزه تولید بازی موبایلی، پویانمایی و نرم افزار کاربردی است.بنابر این گزارش سوژه بازی موبایلی با موضوع نجات جورج فلوید، سوژه پویانمایی با موضوع صحنه ورود نیروهای مقاومت به بیت المقدس و سوژه نرم افزار کاربردی نیز با موضوع نرم افزاری برای دعا، ارائه شد.تیم های تخصصی حاضر در این رویداد ۴۸ ساعت فرصت خواهند داشت که در حوزه سوژه های ارائه شده به تولید محتوا بپردازند.
پس از اتمام مهلت ۴۸ ساعته، بهترین آثار با نظر هیات داوران، انتخاب و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.انتهای پیام/









