حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
صمدالله محمدی نماینده مردم شهرستان های بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار صبح رابر در خصوص تبیین مکتب امام گفت: امام برای خدا آمد، برای خدا کار کرد و اثر گذار بود امام به یک اصل پایبند بود و یک اصل پایه گذاری کرد.
وی با بیان اینکه اصل ولایت مطلقه فقیه را امام پایه گذاری کرد، افزود: امروز ما وظیفه داریم در زمانی که مقام معظم رهبری ولی فقیه هستند در زمان غیبت امام معصوم (علیه السلام) ولی فقیه جایگاه رفیعی است ما وظیفه داریم احکام ولی فقیه را در زمان غیبت امام معصوم (علیه السلام) عمل کنیم.
محمدی، بسیاری از مشکلات جامعه ما را فاصله گرفتن از ولایت پذیری برشمرد و گفت: اگر ما به اصل ولایت اعتقاد راسخ داشته باشیم و به فرامین مقام معظم رهبری عمل کنیم اگر دولت ها و مجامع به فرامین مقام معظم رهبری عمل کنند بسیاری از مشکلات حل است .
وی افزود: امیدواریم خودمان را بسازیم در مسیر اسلام و زیر چتر اسلام و ولایت فقیه حرکت کنیم وبتوانیم مسائل و مشکلاتی که امروزه درگیر آن هستیم را حل و فصل کنیم.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی همچنین بیان کرد: شهدا نقش بزرگی در پیروز انقلاب داشتند شهدای ۱۵ خرداد پیروزی را پایه گذاری کردند و اینکه می گوییم شهدا زنده اند و نزد خداوند روزی می خورند امروز برای ما اثبات شده ما در ۱۵ خرداد ۱۳۴۲نبودیم ولی یاد شهدای ۱۵ خرداد را گرامی میداریم و عملکرد و راه آنها امروز تعیین کننده برای ما شد.
وی افزود : امیدواریم بتوانیم راه شهدا را به معنای واقعی ادامه دهیم خارج از شعار و بنر نویسی و پارچه نویسی در عمل بتوانیم راه شهدا را ادامه دهیم.











