وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش صبح رابر؛ دکتر شیخ حسینی مسئول گروه جهادی پزشکان متخصص و متخصص اطفال در گفت گو با خبرنگار ما از ارائه خدمات پزشکی رایگان به بیش از ۱۵۰۰نفر در شهرستان رابر خبر داد و گفت: بر حسب اتفاق حضور گروه جهادی پزشکان متخصص مصادف با سالگرد ورود آزادگان به میهن شد ما این را به فال نیک میگیریم.
وی با بیان اینکه نزدیک دوماه اواخر هر هفته کلینیک دندانپزشکی در روستای باب گلوییه مستقر و بیش از ۳۰۰نفرخدمات دندانپزشکی رایگان دریافت کردند، افزود: گروه جهادی متشکل از پزشکان متخصص و پرستار به نیابت از شهدای روستا امروز و فردا در روستای باب گلوییه به مردم این منطقه خدمات درمانی رایگان ارایه میدهند.
دکتر شیخ حسینی بیان کرد: این گروه جهادی پزشکان متخصص در مجموع به تعداد ۳۷۰نفر خدمات دندانپزشکی، ۷۰ نفر ختنه، ۱۰۰ نفر طب سنتی و ۱۰۰نفرحجامت، ۶۰ نفر اطفال ، ۶۸ نفر ارتوپد و ۵۹ نفر خدمات پزشکی عمومی و ۷۲۰ نفر خدمات تریاژ ارائه دادند.

















انتهای پیام









