حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
تحقیقات جدید نشان میدهد: زغال اخته از بیماریهای قلبی، دیابت و چاقی جلوگیری میکند.
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از ایسنا ،مصرف منظم زغال اخته که غنی از ترکیباتی به نام پلی فنولهاست، بیش از یک دوره هشت هفتهای به پیشگیری و بهبود بیماریهای مرتبط با سندرم متابولیسم کمک میکند.
سرپرست این تحقیق، دکتر کلیمیس زاکاس، استاد تغذیه بالینی دانشگاه ماین آمریکا اظهار کرد: سندرم متابولیسم گروهی از عوامل خطر شناخته شده در چاقی، فشارخون، التهاب، چربی خون، عدم تحمل گلوکز، مقاومت به انسولین و اختلال عملکرد اندوتلیال است.
محققان اظهار کردند: برخی مواد موجود در مواد غذایی در برابر سندرم متابولیسم از بدن محافظت میکنند. این ترکیبات به طور طبیعی وجود دارند و در نتیجه موجب کاهش درمان دارویی و معالجه پزشکی میشوند.
وی در ادامه افزود: تحقیقات پیشین ما بر روی موشها نشان داد پلی فنولها تاثیرات سودمندی بر سلامتی عروق و فشارخون بالا دارند و تحقیقات جدید حاکی از مزایای زغال اخته وحشی بر پیشگیری از سندرم متابولیسم در مدل انسانی است.
محققان دریافتند: تغذیه هشت هفتهای موشها با زغال اخته موجب تنظیم، بهبود و تعادل بین شل شدن و جمع شدن دیواره رگها میشود و در موشهای چاق مبتلا به سندرم متابولیسم نیز باعث بهبود فشار و جریان خون میشود.
وی در ادامه افزود: مصرف زغال اخته وحشی موجب کاهش التهاب مزمن، بهبود میزان چربی غیرطبیعی و ژن مرتبط با سندرم متابولیسم میشود.
نتایج این تحقیق در نشریه فیزیولوژی کاربردی، تغذیه و متابولیسم منتشر شده است.
انتهای پیام/











