آسفالت روستای یخمر اجرا شد
۲۰۰ میلیون تومان کمک یک شهروند رابری برای پشتیبانی از مدافعان وطن
پاسخ دولت به گلایه بیماران کاشت حلزون
ضرورت تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلتهای رسوبی در رابر
نامنویسی ۱۰۲ هزار زائر کرمانی در سامانه سماح
ضربه ۹ تنی پلیس کرمان، به قاچاقچیان موادمخدر
ساماندهی فروشگاههای کالابرگ الکترونیکی
دستور ویژه معاون وزیر راه برای حل مسائل زمین و مسکن بافت، رابر و ارزوئیه
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش “صبح رابر”؛ همزمان با سالروز ارتحال جانگداز پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی (علیه السلام) صبح امروز دومین یادواره شهدای باب گلوئیه با حضور امام جمعه رابر، سردار معروفی معاون هماهنگ کننده بسیج مستضعفین، نماینده مردم شهرستانهای بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی، مسئولین استانی و شهرستانی، خانواده معظم شهدا، جمعی از ایثارگران و جانبازان و اهالی شهر و روستا برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین علی علیدادی سلیمانی امام جمعه رابر ضمن خیر مقدم گفت: دفاع مقدس ما نه تنها کشور و مردم ما را تحت تاثیر قرار داد و متحول کرد بلکه کل جهان را متحول کرد.
وی ادامه داد: اگر در دنیا از نظر نظامی، امنیتی، دیپلماسی، موفق هستیم ثمره دفاع مقدس و خون شهداست.
امام جمعه رابر افزود: این آرامش، امنیت و صلابت را مدیون شهدا عزیزمان خصوصاً شهید بی تکرارمان حاج قاسم سلیمانی هستیم.
صمدالله محمدی نماینده شهرستان های بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا خصوصاً سید الشهدای مقاومت حاج قاسم سلیمانی گفت: به استناد آیات قرآن کریم شهدا ما زنده هستند و نزد پروردگار خود روزی میخورند و اگر لطف و عنایات شهدا نبود ما هرگز موفق به برپایی اینگونه مراسمات نمیشدیم.
وی، با اشاره به جایگاه رفیع حاج قاسم سلیمانی بعد از شهادت در میان مردم و حفظ آرمان های انقلاب اسلامی، افزود: بایستی تقارن هفته دفاع مقدس وبازگشایی مدارس را به فال نیک بگیریم و بیش از پیش این فرهنگ را در میان دانش آموزان و محصلین نشر دهیم.
این نماینده مجلس ، عنوان کرد : برای اولین بار در کشور پایلوت اشتغال در شهرستان های بافت، رابر و ارزوییه معرفی شده است همه ما باید به روند تسریع این موضوع کمک کنیم.
گفتنی است؛ در پایان مراسم از خانواده های شهدای این روستا تجلیل شد.































انتهای پیام/






