وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش “صبح رابر”؛ به نقل از روابط عمومی دادگستری شهرستان رابر، محمد صالح شیخ زاهدی در جلسه پیشگیری از طلاق و کاهش آمار دعاوی خانواده که با حضور رئیس مرکز بهداشت و سردفتران ازدواج و طلاق شهرستان رابر تشکیل شد، عنوان کرد: یکی از علل طلاق، عدم تفاهم زوجین می باشد که افراد بر مبنای شوق و اشتیاق اولیه و بدون شناخت کافی ازدواج می کنند.

وی ضمن تاکید بر اهمیت کلاس های مشاوره پیش از ازدواج اظهار داشت: مشاوره قبل از ازدواج به زوجین کمک خواهد کرد تا واقع بینانه و بدون احساسات غیر عقلانی به ازدواج نگاه کنند و این امر به زندگی بهتر و دوام رابطه آن ها کمک قابل توجه ای خواهد کرد.
شیخ زاهدی عنوان کرد: درصورتی که مشاوران، از آگاهی و اطلاعات کافی برخوردار باشند، به طرفین ازدواج در زمینه آگاهی بخشی پیش از ازدواج کمک زیادی خواهند کرد که راهنمایی و مشاوره های پیش از ازدواج منتج به انتخاب مناسب طرفین می گردد.
انتهای خبر/









