بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح رابر»؛ سعید ایرانمنش از آغاز واکسیناسیون و پایش سلامت دو هزار و ۶۵۰ نفر زائر و عوامل حج تمتع سال آینده خبر داد و افزود: از این تعداد ۲ هزار و ۴۸۴ نفر زائر و ۱۷۶ نفر عوامل حج هستند.
مدیرکل حج و زیارت استان کرمان افزود: پایش سلامت از روز گذشته و با معرفی پنج پزشک در سطح استان از سوی حج و زیارت و واکسیناسیون از امروز توسط هلال احمر درحال انجام است.
وی با اشاره به اعزام ۱۹ کاروان از استان کرمان برای حج تمتع اظهار کرد: بازه احتمالی اعزامها ۲۵ تا ۳۰ اردیبهشتماه سال آینده خواهد بود.
ایرانمنش به کاهش زائران حج تمتع ۱۴۰۳ در مقایسه با سال قبل اشاره و بیان کرد: همه کاروانهای کرمانی حج تمتع سال آینده نیز مثل امسال مدینه قبل هستند.
وی از آغاز کلاسهای آموزشی زائران حج در استان خبر داد که توسط مدیران کاروانها پیگیری میشود.
گفتنی است؛ شعار حج امسال «حج؛ قرآن محوری، همدلی، اقتدار امت اسلامی و دفاع از فلسطین مظلوم» اعلام شده است.
منبع: شبستان
انتهای خبر/











