وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح رابر»؛ ششمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج استان کرمان باهدف ترویج فرهنگ تولید محتوا و حمایت از ایدههای نوین در این حوزه، از ۲۱ آذر به مدت سه روز با حضور ۵۰ تیم در رفسنجان برگزار شد.
در بخش نرمافزار تلفن همراه، «بهنام تاجالدینی» و «محمد کاظمی» عضو «تیم شهید سلیمانی از شهرستان رابر» حائز رتبه دوم ششمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج استان کرمان شدند.

مراسم اختتامیه این رویداد با حضور فرمانده سپاه ثارالله استان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، مدیرکل صداوسیمای مرکز کرمان، فرماندار رفسنجان و جمعی از مسئولان در تالار خیام دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان برگزار شد.

«مجتبی افضلی» مدیر آموزشوپرورش رابر در پیامی ضمن تبریک این موفقیت به جامعه فرهنگیان و دانشآموزان شهرستان برای تمامی همکاران فرهنگی و دانشآموزان گرامی سلامتی و توفیق روزافزون مسئلت کرد:
بسمالله الرحمن الرحیم
خبر درخشش معلمان فرهیخته شهرستان رابر در ششمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج استان کرمان و کسب رتبه دوم استانی، مایه افتخار و مباهات است. این موفقیت ارزشمند، گواهی بر خلاقیت، نوآوری و تعهد شما عزیزان به ارتقای کیفیت آموزشوپرورش و استفاده از فناوریهای نوین در عرصه تعلیموتربیت است.
بدینوسیله، ضمن تبریک صمیمانه این موفقیت ارزشمند بهتمامی همکاران پرتلاش و دانشآموزان عزیز شهرستان رابر، از خداوند متعال برای شما عزیزان توفیق روزافزون و موفقیتهای بیشتر را مسئلت مینمایم.









