به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح رابر»؛ اولین کارخانه تولید گیاهان دارویی استان کرمان در منطقه قنات ملک رابُر به بهرهبرداری رسید. این کارخانه با ظرفیت تولید ۶۰۰ تن پودر شیرینبیان در سال، به همراه فرآوردههای جانبی مانند عرقیجات و اسانسهای گیاهی، ۱۴ دی ماه با حضور دکتر طالبی استاندار کرمان، یاسر سلیمانی نماینده مردم شهرستانهای بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی، امامجمعه رابر، فرماندار رابر، سالاری مدیرکل بازرسی دادگستری استان، بخشی دادستان، مدیران عامل شرکتهای معدنی گلگهر و جهاد نصر کرمان، مدیرعامل کارخانه فراوری گیاهان دارویی رابر، حاج حسین سلیمانی اخوی سردار دلها و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی در روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها به طور رسمی افتتاح شد.
به گفته امیر حسنزاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان، این کارخانه حدود ۶ سال پیش با حضور شهید حاج قاسم سلیمانی کلنگزنی شده بود و اکنون در نزدیکی زادگاه این شهید والامقام به مرحله بهرهبرداری رسیده است.
وی اظهار کرد: شیرینبیان منطقه رابر به دلیل کیفیت بالای خود، در جهان بینظیر است و این کارخانه میتواند با بهرهگیری از این ظرفیت، به یکی از مراکز مهم تولید گیاهان دارویی تبدیل شود.
حسنزاده با اشاره به برنامههای آینده این کارخانه گفت: فازهای بعدی این پروژه، شامل احداث پالایشگاه تولید گیاهان دارویی در دستور کار قرار دارد و امیدواریم با تحقق این طرحها، کارخانه نقش موثری در ارزآوری و توسعه اقتصادی کشور ایفا کند.
معاون استاندار کرمان با اشاره به مجتمع صنایع غذایی و گیاهان دارویی بهار هونی اعلام کرد که این پروژه بزرگ میتواند نقطه عطفی در صنعت گیاهان دارویی کشور باشد و به توسعه اقتصادی و اشتغالزایی در استان کرمان کمک شایانی کند.
به گفته حسنزاده، این مجتمع در زمینی به مساحت۱۰ هزار مترمربع و زیربنای ۳۴۷۴ مترمربع با سرمایهگذاری بالغ بر ۳۲۰ میلیارد تومان ساخته شده است.
وی افزود: این مجتمع با بهرهگیری از فناوریهای روز دنیا، در زمینه تولید و فرآوری محصولات مختلف گیاهان دارویی فعالیت خواهد کرد.
معاون استاندار کرمان تأکید کرد که این مجتمع بیش از ۶۰ شغل مستقیم و ۶۵۰ شغل غیرمستقیم ایجاد کرده و نقش مهمی در رشد اقتصادی منطقه ایفا خواهد کرد.
وی گفت: این پروژه با بهرهبرداری از ظرفیتهای طبیعی استان کرمان، به ویژه کیفیت بینظیر شیرینبیان در منطقه رابر، میتواند یکی از قطبهای تولید گیاهان دارویی در کشور باشد.
انتهای خبر/