پایگاه اطلاع رسانی صبح رابر

2:29:00 - جمعه 12 اردیبهشت 1404
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
خطیب جمعه رابر:
حیات معنوی جامعه وامدار معلمان است
خطیب جمعه رابر با بیان اینکه معلمی ارجمندترین مشاغل است گفت: حیات معنوی جامعه ما وامدار معلمین عزیز است وامدار معلمین ترازی است که در تربیت انسان‌ها که نقش اولیای الهی و امامان معصوم علیه‌السلام هدایتگری برای جامعه است در همان مسیر حرکت می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح‌رابر»؛ حجت‌الاسلام و المسلمین علی علیدادی‌سلیمانی امام‌جمعه رابر در خطبه‌های نمازجمعه این هفته ضمن دعوت به رعایت تقوای الهی با گرامیداشت ۱۲ اردیبهشت ما سالروز شهادت معلم شهید آیت‌الله مرتضی مطهری و روز معلم گفت: امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام در نهج‌البلاغه در خصوص ارزشمندی علم و معلم می‌فرماید: خیر و نیکی آن نیست که دارایی و فرزندانت بسیار گردد؛ بلکه خیر زیادی علم و دانش انسان است چرا که دانش وجود انسان را بابرکت، کارآمد و مؤثر می‌سازد.
 
 وی با بیان اینکه معلمی ارجمندترین مشاغل است افزود: حیات معنوی جامعه ما وامدار معلمین عزیز است وامدار معلمین ترازی است که در تربیت انسان‌ها که نقش اولیای الهی و امامان معصوم علیه‌السلام هدایتگری برای جامعه است در همان مسیر حرکت می‌کند.
 
 خطیب جمعه رابر با اشاره به بهره معنوی بسیار عظیم برای معلمین عنوان کرد: هر کس علمی را به کسی بیاموزد تا روز قیامت در ثواب همه کسانی که به آن علم عمل می‌کنند شریک است.
 
 
 وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به حادثه دردناک آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی که به جان‌باختن ده‌ها نفر و آسیب‌دیدگی صدها نفر از هم‌وطنان عزیزمان در استان خونگرم هرمزگان منجر شد ضمن تسلیت گفت: انصافاً قلب همه ما و شما جریحه‌دار و داغدار شد.
 
 خطیب جمعه رابر با بیان وجه مشترک پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی در واکنش به این حوادث و در بحران‌های مختلف اظهار کرد: برخی وجه مشترک‌ها، همواره بر معتبرسازی دستگاه‌های داخلی و تقدیر از فعالان میدان و شناسایی نقاط ضعف تأکید کرده‌اند.
 
وی ضمن تشکر از همه کسانی که در این حادثه نقشی فعال داشته‌اند، از روند اهدای خون در سراسر کشور و حضور مسئولان ملی و استانی در منطقه نیز تقدیر کرد.
 
 خطیب جمعه رابر، در پایان با بیان اینکه این حادثه ناشی از سهل‌انگاری، خطا، سوءمدیریت یا عدم رعایت نکات ایمنی بوده است، مطالبه مردم را برخورد قاطع دستگاه قضا با مقصران دانست و تأکید کرد: که برای آرامش افکار عمومی لازم است با مقصران این حادثه برخورد قاطعی صورت گیرد.


 انتهای خبر/

تابناك وب سجام تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب