وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
9:07:00 - دوشنبه 22 اردیبهشت 1404
یاسر سلیمانی نماینده مردم شهرستانهای بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی، فرماندارشهرستان رابر، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر رابر با محمدعلی طالبی استاندار کرمان دیدار کردند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح رابر»؛ در نشست مشترکی که با حضور یاسر سلیمانی نماینده مردم شهرستانهای بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی، فرماندار رابر، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر رابر با استاندار کرمان، انجام شد مسائل و مشکلات شهری شهرستان رابر مورد بررسی قرار گرفت.
در این جلسه، مسئولان شهرستان با ارائه گزارشی جامع، به بیان چالشها و نیازهای شهری بهویژه کمبود اعتبار برای پروژههای عمرانی پرداختند. در رأس این موارد، پروژه مهم و بزرگ پارک و شهربازی شهرستان رابر قرار داشت که یکی از مطالبات جدی مردم است و در حال حاضر در مراحل پایانی ساخت قرار دارد.
همچنین در این جلسه، استاندار قول داد اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال برای احداث پروژه شهربازی شهر رابر اختصاص یابد.
انتهای خبر/









