وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
5:13:00 - پنجشنبه 18 اردیبهشت 1404
از ابراهیمآباد تا امامزاده سید عبدالله روستای سرغشک صورت گرفت؛
به مناسبت دهه کرامت، همایش پیادهروی خانوادگی با حضور خادمیاران و خانوادههایشان به همت کانون تخصصی ورزش خدمت رضوی رابر برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح رابر»؛ این همایش که با حضور خادمیاران، یاوران و خانوادههایشان برگزار شد شرکتکنندگان مسیر ابراهیمآباد تا امام زاده سید عبدالله روستای سرغشک را پیاده طی کردند.
شرکتکنندگان پس از پایان مسیر پیادهروی، با حضور بر مزار شهیدان امیر تیموری و شهید عیسی انصاری و اهدای گل، یاد و خاطره شهدای والامقام را گرامی داشتند. این مراسم همراه با مداحی و همخوانی صلوات خاصه توسط شرکتکنندگان همراه بود و پس از پیمودن راه در جوار امامزاده سید عبدالله گرد هم آمدند و با قرائت زیارت امینالله، لحظاتی سرشار از معنویت را سپری کردند.
در ادامه، سفرهای ساده اما پرمحبت در کنار امامزاده سید عبدالله پهن شد و از شرکتکنندگان پذیرایی شد. این همایش علاوه بر ایجاد نشاط اجتماعی، فرصتی برای تجدید عهد با آرمانهای انقلاب و شهدا بود.
انتهای خبر/









