بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
کارشناس هواشناسی : از عصر جمعه با افزایش ابر در بیشتر نقاط استان روبرو خواهیم شد و از روز شنبه شاهد ورود یک سامانه بارشی به استان کرمان هستیم . بارش ها از سمت غرب و جنوب غرب استان آغاز می شود.
میترا یاوری کارشناس هواشناسی اظهار داشت: از روز شنبه شاهد ورود یک سامانه بارشی به استان کرمان هستیم .
یاوری افزود: از عصر جمعه با افزایش ابر در بیشتر نقاط استان روبرو خواهیم شد و بارش ها از سمت غرب و جنوب غرب استان آغاز می شود.
وی عنوان نمود : بارش های پیش بینی شده ضعیف تر از بارندگی اخیر خواهد بودو احتمال ریزش برف نیز در برخی مناطق وجود دارد.برای روز یکشنبه هفته آینده هم بارش ها را بصورت بسیار خفیف خواهیم داشت و تا پایان هفته آینده نیز پدیده خاصی پیش بینی نمی شود.
این کارشناس هواشناسی تصریح کرد : دمای هوا شهر کرمان در بامداد امروز به دلیل بازتاب ناشی از ریزش برف به ۲۱ درجه سانتیگراد زیر صفر رسید اما در روزهای آینده شاهد کاهش کمتر دما خواهیم بود.
یاوری بیان کرد : دمای هوا در چند روز آینده بین حداکثر شش و حداقل ۱۲ درجه سانتیگراد زیر صفر خواهد رسید.
منبع: پایگاه خبری ناب نیوز











