پایگاه اطلاع رسانی صبح رابر

23:25:00 - سه شنبه 29 مهر 1404
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
آغاز سمپاشی همگانی علیه مگس میوه مدیترانه‌ای در رابر از سوم آبانماه
با توجه به تصمیمات اتخاذ شده جهت پیشگیری و کاهش خسارت در کانون های آلوده تصمیم به سمپاشی همگانی(کاور اسپری) توسط جهاد کشاورزی و اعضای کمیته پدافند غیرعامل شهرستان از شنبه مورخ ۱۴۰۴/۰۸/۰۳ از محدوده شهر رابر اجرا خواهدکرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح رابر»؛ واحد حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رابر طی اطلاعیه ای گفت: با توجه به تداوم روند فعالیت و افزایش جمعیت مگس میوه مدیترانه ای در طی ماه های اخیر و شرایط آب و هوایی مساعد زنگ خطر را برای باغداران به صدا در آورده است.

در همین راستا کمیته پیش آگاهی آفات و بیماری های شهرستان با توجه به تصمیمات اتخاذ شده جهت پیشگیری و کاهش خسارت در کانون های آلوده تصمیم به سمپاشی همگانی(کاور اسپری) توسط جهاد کشاورزی و اعضای کمیته پدافند غیرعامل شهرستان از شنبه مورخ ۱۴۰۴/۰۸/۰۳ از محدوده شهر رابر اجرا خواهدکرد.

برای پیشگیری از اثرات سوء احتمالی به باغداران، دامداران و زنبورستان‌ها توصیه می‌شود:

از چرای دام در مناطق سمپاشی شده(باغ ها) به مدت ۷روز اکیدا خوداری شود.

از ورود حیوانات خانگی و کودکان به مناطق سم پاشی شده جلوگیری کنید.

به زنبورستان‌ها توصیه می شود قبل از عملیات سمپاشی کندوها به مناطق امن انتقال و اقدامات پیشگیرانه را رعایت نمایند.

به باغداران تأکید می شود چنانچه در حال حاضر میوه روی درخت می باشد به مدت ۱۴ روز از برداشت آن خودداری نمایند.

لذا از عموم باغداران شهروند تقاضا داریم در روز اعلامی (متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.) درب منازل باز بوده و با اکیپ سمپاشی همکاری لازم را داشته باشند.

باغداران و بهره برداران محترم برای کسب اطلاعات و راهنمایهای لازم به مدیریت جهاد کشاورزی مراجعه کنند.

انتهای خبر/

تابناك وب سجام تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب