وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح رابر»؛ « محمد صالح شیخ زاهدی» رئیس دادگستری شهرستان رابر از وقوع یک حادثه تلخ خانوادگی خبر داد که در پی آن سه نفر جان خود را از دست دادند
به گفته وی، پس از دریافت گزارش اولیه مبنی بر وقوع درگیری خانوادگی منجر به قتل، بلافاصله تیمی از مأموران انتظامی شهرستان به محل حادثه اعزام شدند و بررسیهای اولیه در دستور کار قرار گرفت.
بررسیها نشان میدهد اختلافات خانوادگی عامل اصلی این درگیری بوده است. در جریان این حادثه، داماد خانواده با وارد کردن ضربات متعدد چاقو، همسر و مادر همسر خود را به قتل رساند و پس از ارتکاب این جنایت از محل متواری شد.
رئیس دادگستری رابر، افزود: در کمتر از چند ساعت و با اشراف اطلاعاتی و تلاش بیوقفه مأموران انتظامی، عرصه بر متهم تنگ شد. وی که راه گریزی برای خود نمیدید، در یکی از محورهای روستایی شهرستان اقدام به حلقآویز کردن خود کرد.
وی تأکید کرد: در حال حاضر پرونده قضایی در این خصوص تشکیل شده و ابعاد مختلف حادثه در دست بررسی بیشتر قرار دارد.
انتهای خبر/









