وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
عضو فراکسیون زنان مجلس: وقتی زنان خانه داری را انتخاب می کنند می بایست به کارشان ارج نهاده شود و از آنها حمایت شود و امکانات بیشتری در اختیارشان قرار گیرد.
لاله افتخاری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مجلس “بوتیا” اظهار داشت: برای بیمه زنان بودجه تخصیص یافته است و تا پایان سال دولت می بایست براساس آن عمل نماید.
این عضو فراکسیون زنان مجلس تشریح کرد: دولت در لایحه بودجه سال آینده ۱۵میلیارد ریال برای این طرح اختصاص داده بود که مجلس آن را افزایش داد.
وی افزود: در لایحه بودجه سال گذشته نیز برای این طرح ردیف بودجه ای اختصاص نیافته بود که مجلس برای آن تعیین کرد.
افتخاری با اشاره به سخنان رهبر انقلاب که می بایست خانه داری شغل محسوب شود گفت: با طرح بیمه زنان خانه دار زنان با آسودگی خاطر می توانند به وظایف خود در خانه عمل نمایند.
نماینده مردم تهران در مجلس تاکید کرد: این طرح موجب تحکیم بنیاد خانواده می شود و به طرح های این چنین باید ارزش بیشتری گذاشته شود.
وی تصریح کرد: گاهی خانم ها وقتی نمی توانند بین شغل خود و وظایف درون خانواده تعادل ایجاد کنند و ناگزیر خانه داری را انتخاب می کنند که می بایست به کارشان ارج نهاده شود و از آنها حمایت شود و امکانات بیشتری در اختیارشان قرار گیرد.
انتهای پیام/اختصاصی “بوتیا”






