کارگردان ۷ اثر در چهارمین دوره از جشنواره فیلم عمار با بیان این که ، در دو دوره از این جشنواره حضور داشته ،تصریح کرد: جشنواره های مردمی موجب ارتقا و بالا بردن آثار سینمایی در سطح بین المللی می شود.
به گزارش “صبح رابر ” به نقل از پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، در حالی که هنوز اکران فیلم های مردمی جشنواره عمار در سطح استان ادامه دارد، با توجه به استقبال گسترده که از این دوره از جشنواره به عمل آمده ، ما را بر آن داشت که با یکی از کارگردان های که بیشترین آثار را در جشنواره امسال داشت به گفتگو بنشینیم.
لطفا خودتان را معرفی کنید؟
مصیب کوهی مشایخ هستم متولد استان گلستان تحصیلات حوزوی سطح ۳خارج فقه و اصول دارم و تحصیلات کارشناسی ارشد تولید سیما گرایش تهیه کنندگی دارم.
در چند دوره از جشنواره های فیلم مردمی عمار شرکت داشته اید؟
۲ سال هست که در جشنواره عمار شرکت می کنم، سال قبل ۳ اثر داده بودم، یک اثر هم به عنوان نخ هایی که برای خداوند بافته می شود در قالب مستند که ۱۰ دقیقه بود و به بخش داوری فیلم راه یافت و به بخش اکران های مردمی نیز راه یافت و در شهرهای بزرگ مثل تهران،قم ،گرگان،زاهدان،همدان اکران شد.
و اما در چهارمین دوره جشنواره چند اثر داشتید؟
در این دوره با ۷ اثر شرکت داشتم که اولین اثر، اشکهای روشن بود که این فیلم جواب دندان شکنی به وهابیت می باشد که توسل و شفاعت را قبول ندارند و شیعیان را مرتد می دانند در حالیکه خودشان بت پرست هستند.
۲.توکل که به مدت ۲دقیقه است درباره بر توکل به خداوند متعال است که دو تن از روحانیون محضر آیت الله گلپایگانی می رسند.
۳.پرنده ها فدراسیونی ندارند،که در خصوص پاراگلایدر است و علت این که این اسم را گذاشتم این است که این ها هیچگونه فدراسیونی در ایران ندارند
۴.شوق وصال ،داستان یک مادر شهیدی است که در انتظار دریافت اخباری از فرزند شهیدش است ، که با توجه به استقبال خوبی که از آن به عمل آمد از شبکه ۳ صدا و سیما نیز پخش شده است
۵.یک نماهنگ دیگری در مورد امام زمان است که نماهنگ ۴دقیقه ای کوی دوست است که این اثر هم با توجه به توجه ویژه مخاطبان از شبکه ۲سیما پخش شد.
۶.یک مستند ۸۰ دقیقه ای آرشیوی است به نام آمریکای جنایتکار هیچ غلطی نمی تواند بکند که به بررسی جنایت های آمریکا در منطقه می پردازد.
۷.نماهنگ ما اهل منطقیم سخنان مقام معظم رهبری راجب آمریکاست با توجه به تصاویر و عکس هایی که خودم از مراسمات۱۳ آبان ۲۲ بهمن و راهپیمایی روز قدس گرفتم نماهنگی ساخته ایم به مدت ۱۳ دقیقه شده است.
در خصوص اشک های روشن بیشتر توضیح می دهید؟
این فیلم روایت خواهر ، شهیدی را به تصویر کشیده است که در یک خانواده که مذهب سنی زندگی می کند و با توجه به این که برادرش در جنگ مفقود اثر شده است منتظر دریافت اثری از برادرش است.
این خواهر شهید برای این که زودتر خبری از برادرش دریافت کند بیشتر اوقات به امام زاده محل سکونتشان مراجعه می کند و حوائجش را از این امام زاده طلب می کند.
در طول فیلم به صورت مستند، حاجت طلبی خواهر شهید به صورت مستند به تصویر کشیده شده است به طوری که آخرین حاجتی که گرفته بود، یک سال پیش بوده که پسر دایی این دختر به خاطر تصادف شدید در کما بوده، که خواهر شهید با حضور در امام زاده از ایشان کمک می خواهد.
طی روایتی که خودش برای ما تعریف کرد در همان ، شب اول در خواب حوائجی که داشت را در خواب خودش از حضرت ابولفضل می گیرد و فردای آن روز خبر می دهند که پسر دایی از حالت کما در آمده و شفا یافته است.
آن طوری که خودش در فیلم برای ما بیان کرد هر مشکلی که داشته با حضور در امام زاده برطرف شده است.
به نظر شما جشنواره عمار چه تاثیری می تواند روی جامعه داشته باشد؟
اولین تاثیر این است که مردم آشتی دیگری با سینماها می کنند و همین جشنواره های مردمی موجب ارتقا و بالا بردن آثار سینمایی در سطح بین المللی می شود، که البته در کنار این موضوع با توجه به محتوایی که جشنواره عمار دارد که در قالب ترویج فرهنگ و نشر ارزش های دفاع مقدس و شهدا می باشد،که چند سالی بود جای خالی آن در سینما بیشتر از قبل احساس می شد.
سطح جشنواره امسال را چگونه می بینید؟
جشنواره عمار سال اول با ۳۰ فیلم شروع کرد و سال دوم با ۳۲۰ اثر سال سوم با ۹۰۰ اثر و امسال ۲۲۰۰ اثر برگزار شد که نشان از سطح بالا و رقابتی این دوره دارد.
یکی از ابتکارات جشنواره عمار در این دوره، اضافه شدن بخش فیلم ما است که در بخش های مختلفی را شامل می شود از جمله شهید ما، مسجد ما، محله ما، نماز جمعه ما و در بخش فیلم های تجربی افراد با امکانات خیلی کم اولیه می توانند فیلم بگیرند و به جشنواره عمار بفرستند.
چه پیشنهادی برای مسئولین برگزاری جشنواره دارید؟
یکی از مشکلاتی که در جشنواره عمار داریم به لحاظ اطلاع رسانی است که به نوعی احساس می شود که رسانه ها باید این کار را پر رنگتر انجام دهند مخصوصا صدا و سیما که نقش بسزایی دارد .
از طرف دیگر همین اطلاع رسانی اندک باعث شده که به طور مثال از استان اردبیل هیچ اثری به جشنواره ارسال نشود به هرحال این یکی از مشکلات این جشنواره است که باید رفع شود.
صحبت ها پایانی تان را بگویید؟
امیدوارم مردم،عماریون و بخش رسانه سلامت باشند و همه موفق باشند و تقدیر و تشکر می کنیم از رسانه ها که پوشش های لازم را به خوبی انجام دادند، از کلیه عزیزان در استان گلستان مخصوصا کانون فرهنگی هنری شمیم ولایت در شهرستان میر دشت و خانه ی انجمن عکاسان و فیلم سازان میر دشت که به لحاظ حمایت های معنوی که از آثار ما داشتند تقدیر و تشکر می کنم.
انتهای پیام/