پایگاه اطلاع رسانی صبح رابر

2:51:00 - جمعه 19 تیر 1405
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
گزارش تصویری؛
مراسم عزاداری و تشییع نمادین رهبرشهیدانقلاب در زادگاه سردار دل‌ها
شهرِ شهیدپرور رابر این بار در تجمعی که نمادِ استقامت و بیداری بود، پیکرِ نمادینِ «رهبر شهید انقلاب» را بر روی دستانِ مردمی تشییع کرد که همگی یک‌صدا، فریادِ «حسینی زیستن» و «انتقام» سر می‌دادند.

به گزارش خبرنگارفرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «صبح رابر»؛ امروز خاکِ رابر، سرزمینِ سردار دل‌ها، رنگ و بوی دیگری داشت. گویی تاریخ دوباره ورق خورده بود؛ شهرِ شهیدپرور رابر این بار در تجمعی که نمادِ استقامت و بیداری بود، پیکرِ نمادینِ «رهبر شهید انقلاب» را بر روی دستانِ مردمی تشییع کرد که همگی یک‌صدا، فریادِ «حسینی زیستن» و «انتقام» سر می‌دادند.

از ساعات اولیه صبح، خیابان‌های رابر به سیلِ خروشانِ مردمی تبدیل شد که آمده بودند تا ثابت کنند مسیرِ «سردارِ دل‌ها» همچنان زنده است. حضورِ نسل‌های مختلف، از پیر و جوان گرفته تا خانواده‌های معزز شهدا، در مراسم تشییع نمادینِ پیکرِ رهبر شهید، صحنه‌هایی تکرارنشدنی از اتحاد و غیرت ملی را رقم زد.

فضا، فضایی عاشورایی بود. مداحانِ حماسی‌خوان با نوای «لبیک یا حسین»، بغض‌های فروخورده مردم را شکستند و آسمانِ رابر با طنینِ شعارهای ضد استکباری لرزید. اینجا در رابر، مراسم تشییع، تنها یک آیینِ بدرقه نبود؛ بلکه مانوری عظیم از «تجدید میثاق» بود.

این تشییع، پاسخی کوبنده به طراحی‌های دشمنان است، شرکت‌کنندگان در این مراسم، با سر دادن شعارهای انقلابی، اعلام کردند که تا آخرین نفس پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند و مطالبه‌ی اصلی آنان، خون‌خواهی و انتقام از جنایتکارانی است که دستشان به خونِ پاکِ شهدای این مرز و بوم آلوده است.

تشییع نمادین امروز در رابر، بار دیگر ثابت کرد که این شهر، همچنان مهدِ تربیتِ سربازانی است که مکتبِ حاج قاسم را نه در کتاب‌ها، که در عمل زندگی می‌کنند. خانواده‌هایی که فرزندانشان را با یادِ شهدا بزرگ کرده‌اند، امروز با چشمانی اشکبار اما عزمی راسخ، نشان دادند که در مسیرِ حق و خون‌خواهیِ رهبران شهیدشان، نه تنها خسته نمی‌شوند، بلکه هر روز محکم‌تر از دیروز در میدان باقی می‌مانند.

مراسم با حضور گروه بین المللی پیامبر اعظم و مرثیه سرایی و مداحی حاج رضا نبوی و گروه دمام زنی مسجد حضرت ابوالفضل علیه‌السلام گنجان در فضایی سرشان از شور حسینی برگزار شد.

رابر امروز بار دیگر به دنیا نشان داد که خونِ شهید، نه تنها خشک نمی‌شود، بلکه جوششی پایان‌ناپذیر در رگ‌های ملت ایران ایجاد می‌کند که لرزه بر اندامِ دشمنان خواهد انداخت.

انتهای خبر/

تابناك وب سجام تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب