حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
متخصص آسیبشناسی سلولی در مورد اینکه چرا چشم افراد دچار خشکی میشود، گفت: مصرف برخی از غذاها باعث اختلال در عملکرد سلولهای اشکساز میشود و در این زمینه مصرف روغنهای کنجد، زیتون و آب جوشیده ولرم توصیه میشود.
به گزارش ” صبح رابر” حسن اکبری در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، گفت: زمانی که به مدت طولانی غذاهایی با کیفیت نامناسب مانند روغنهای نباتی صنعتی، چربی و قند بالا مصرف میکنیم کمکم درون سلولهای ترشحکننده اشک اختلال عملکرد پیش میآید.
وی ادامه داد: این سلولها نمیتوانند دیگر اشک تولید کنند و بر اثر رسوب مواد در مجاری اشکی، این سلولها متورم شده، مجاری تنگ میشود و عبور اشک کاهش مییابد.
این دانشیار پاتالوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مورد درمان خشکی چشم گفت: مصرف نمک ارگانیک و آب جوشیده ولرم به جای آب کلردار یا آب سرد مناسب است.
اکبری تصریح کرد: مصرف انواع دمنوشهای ایرانی به جای چای مناسبتر است و استفاده از روغنهای کنجد و زیتون به جای روغنهای جامد نباتی، توصیه میشود و به جای گوشت قرمز گوشت سفید و مصرف ویتامینA و تغذیه مناسب در این زمینه توصیه میشود.
این متخصص آسیبشناسی سلولی گفت: غدد اشکی به طور مداوم اشک تولید میکنند و اشک دارای انواع الکترولیتهای مهم و آنزیمهای خاصی است.
این آنزیمها میتوانند بعضی از باکتریها را از بین ببرند و چشم را در برابر میکروبها محافظت کنند.
انتهای پیام/











