حفظ سلامت مغز مانند سلامت سایر اعضای بدن از اهمیت بسزایی برخوردار است که در این میان تغذیه با کارکرد مغزی رابطه ای مستقیم دارد.
به گزارش “ صبح رابر” دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: سلامت مغزی با کارکرد مغزی رابطه ای مستقیم دارد اگر خوراکیهایی مصرف کنیم کارکرد مغزی را حفظ می کند می توان جلوی بسیاری از بیماریهای مغزی را گرفت.
وی افزود: مصرف امگا ۳ در تامین سلامت مغزی بسیار کمک کننده است زیرا مغز جنسش از چربی است و بهترین منبع امگا ۳ ماهی های چرب آب های سرد و گردو هستند.
وی ادامه داد: جلوگیری از مصرف غذاهایی که حاوی مواد نگهدارنده هستند مثل کنسروها سلامت مغز را تامین می کند.
وی تصریح کرد: استفاده روزانه از املاح و ویتامینها که باعث می شوند اختلالی در عملکرد مغز رخ ندهد.
دکتر فرهبخش اظهار داشت: استفاده از آنتی اکسیدانها باعث تسهیل ارتباط های عصبی در مغزی می شوند مثل رنگدانه های قرمز در خانواده توت ها و رنگدانه های کیلوپن در گوجهفرنگی.
دکتر فرهبخش خاطر نشان کرد: استفاده از کافئین هم به افزایش هوشیاری کمک خواهد کرد که مصرف ۳ تا ۴ لیوان چای یا قهوه بسیار موثر است.
انتهای پیام/