بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
به گزارش ” صبح رابر” علی اکبر ثابتی پورسرپرست هئیت والیبال استان کرمان امروز در گفت و گو با خبرنگار” کلوت” در کرمان گفت: در سال جاری از لحاظ مالی در مضیقه بوده ایم و تیم شکوفا صنعت پویا در سال جاری تنها ۱۳۰ میلیون تومان هزینه کرده است .
سرپرست هیئت والیبال کرمان گفت: مشکلات مالی فراوانی داریم و با قرض کردن پول از دیگران تیم را به مرحله پلی اف لیگ دسته اول والیبال رسانده ایم
وی افزود: هزینه که در سال جاری ما انجام دادیم در مقابل هزینه ۶۰۰ میلیونی تیم های دیگر که حتی یکی دو تا از این تیم ها در لیگ دسته اول والیبال ماندگار هم نشدند و به لیگ پایین تر سقوط کردند ناچیز بوده است.
ثابتی پور خاطر نشان کرد: تیم گل گهر سیرجان در سال جاری با ترکیب۸۰ درصد غیر بومی و ۲۰ درصد از بومی و تیم شکوفا صنعت پویا با ترکیبی ۱۰۰ در صد بومی در این مسابقات شرکت کرد.
وی با بیان اینکه نخستین بار دروالیبال، تیم شکوفا صنعت پویا به مرحله حذفی راه پیدا کرده است خاطر نشان کرد: دراین مرحله از بازی ها تیم شکوفا صنعت پویا روز پنجشنبه این هفته به مصاف گنبد در این شهر می رود.
ثابتی پور بیان داشت: اگر تیمی در دو بازی از سه دیدار خود به پیروزی برسد جواز حضو ر لیگ برتر را کسب خواهد کرد.
سرپرست هیئت والیبال کرمان در پایان تصریح کرد: مشکلات مالی فراوانی داریم و با قرض کردن پول از دیگران تیم را به مرحله پلی اف لیگ دسته اول رسانده ایم .
ثابتی پور بیان داشت: از دیگر عوامل موفقیت این تیم ، این مسئله بوده است که بازیکنان و کادر فنی این تیم بیشتر با یکدیگر احساس رفاقت بیشتری دارند تا اینکه رابطه مربی و بازیکنی میان آن ها وجود داشته باشد.
انتهای پیام/اختصاصی کلوت/موحدی












