به گزارش “صبح رابر” برای حفظ سلامت مغز و جلوگیری از کاهش عملکرد آن که با افزایش سن رخ میدهد، کارهای زیادی میتوان انجام داد که باید بخشی از برنامه تناسب کلی اندامها باشد. پس اگر خوراکیهایی مصرف کنیم که کارکرد مغزی را حفظ می کند می توان جلوی بسیاری از بیماریهای مغزی را گرفت.
مصرف امگا ۳ در تامین سلامت مغزی بسیار کمک کننده است زیرا مغز جنسش از چربی است و بهترین منبع امگا ۳ ماهی های چرب آب های سرد و گردو هستند.
بر اساس مطالعه ای که در امریکا انجام شد، در افرادی که حداقل یک بار در هفته، ماهی (به صورت کبابی یا بخارپز) می خورند، سلامت مغز بهبود یافته و خطر اختلال شناختی و ادراکی و همچنین خطر بیماری آلزایمر کاهش می یابد.
جلوگیری از مصرف غذاهایی که حاوی مواد نگهدارنده هستند مثل کنسروها سلامت مغز را تامین می کند. و همچنین استفاده روزانه از املاح و ویتامینها که باعث می شوند اختلالی در عملکرد مغز رخ ندهد.
منبع :باشگاه خبرنگاران