بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
از اشتغالزایی میلیاردى تا محرومیتزدایی در روستاها
دستگیری قاچاقچیان و کشف بیش از ۲۴ کیلو مواد مخدر
اینک جهان اشک می ریزد
خروش مردم زادگاه سردار دلها در محکومیت اقدامات تروریستهای مسلح
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
حس و حال زیبای بندگی در اولین روز مراسم اعتکاف مسجدالرضا
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
وزارت صنعت، معدن وتجارت از توزیع سبدکالای سرپرستان خانوار کمتر از ۴ نفر از دوشنبه هفته جاری خبر داد.
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از مهر، وزارت صنعت،معدن وتجارت اعلام کرد: اطلاعیه شماره هفت این وزارتخانه در خصوص آخرین مرحله توزیع سبد کالای نوبت اول که براساس آن مرحله تکمیلی توزیع برای سایر سرپرستان خانوار مشخص شده است.
برپایه این اطلاعیه از مشمولان سرپرستان خانوارهای سه، دو و یک نفره شامل کارگران شاغل و مستمری بگیران با حقوق بیش از پنج میلیون ریال (پانصد هزار تومان) و کارکنان دولت دارای بیمه های تامین اجتماعی از روز ۱۲ اسفند ماه جاری تا پایان سال ۹۲ به مراکز عرضه کالا مراجعه و نسبت به دریافت سبد رایگان کالا اقدام نمایند.
همچنین به منظور صرفه جویی در زمان به متقاضیان توصیه می شود قبل از مراجعه به مراکز توزیع به یکی از روشهای ذیل از تخصیص سبد کالا مطمئن شوند.
۱- شماره تلفن ثابت ۸۴۸۰۲۲۲۲ (۰۲۱) (۹۰ خط)
۲- مراجعه به درگاه اینترنتی www.yranehkala.ir
۳- ارسال کد ملی از طریق پیامک به شماره های ۵۰۰۰۴۹۹ یا ۷۰۰۷۹۹
۴- ارسال کد ملی به شماره #۷۹۹* از طریق تلفن همراه
فهرست و نشانی مراکز توزیع از طریق مراجعه به پایگاه اینترنتی بالا قابل دسترسی است. درصورت وجود هرگونه مشکل در دسترسی به کالا لطفاً از طریق تلفن گویای شبانه روزی ۱۲۴ در سراسر کشور تماس حاصل فرمایید.
تاکنون از ۱۶ میلیون سرپرست خانوار، بالغ بر ۱۲ میلیون نفر از سرپرستان خانوار سبد کالای خود را دریافت کرده اند و زمان دریافت سبد کالا همچنان تا آخر اسفند، تمدید شده است.
انتهای پیام/











