ضرورت اصلاح و بازنگری در قوانین معارض
خروش مردم زادگاه شهید قدس در یوم الله ۱۳ آبان
کمبود سرایدار در مدارس/ نیاز به ۴۰۰۰۰ نیروی جدید
کلاهبردار میلیاردی لینکهای آلوده در دام پلیس
۶۰ لیتر سهمیه بنزین آبانماه امشب واریز میشود
پیش بینی کاهش دما در استان و هشدار به کشاورزان کرمانی
دوم آبان آخرین مهلت ثبت نام کارشناسی ارشد
عدم ارائه خدمات به اسناد دفترچهای
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
از بازی رایانهای «مدال ذوالفقار» رونمایی شد
5:04:02 - پنجشنبه 15 اسفند 1392
برای شروع تغذیه صحیح و مناسب راهکارهایی لازم است که در این مطلب با این راهکارها آشنا میشوید. به گزارش ” صبح رابر” به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ آموزش لازم و مشاوره با متخصص تغذیه و شناخت گروههای غذایی با مشاوره صحیح، فرد شناخت خوب و درستی از گروههای غذایی پیدا میکند و این امر […]
برای شروع تغذیه صحیح و مناسب راهکارهایی لازم است که در این مطلب با این راهکارها آشنا میشوید.
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از باشگاه خبرنگاران؛
آموزش لازم و مشاوره با متخصص تغذیه و شناخت گروههای غذایی
با مشاوره صحیح، فرد شناخت خوب و درستی از گروههای غذایی پیدا میکند و این امر جلوی بسیاری از اشتباهات غذایی را میگیرد. شخص میآموزد که مثلا وقتی پنیر میخورد گروه گوشت را مصرف کرده؛ یا وقتی گردو میخورد، سهم چربی را استفاده کرده است. تنها با آموزش و مشاوره صحیح میتوان به این اطلاعات دست یافت.
تفکر درباره تغییرات کاربردی مثبت
وقتی که مسئله شناخت درباره گروههای غذایی پیش میآید، فرد یاد میگیرد که چه گروههایی سبب چاقی و اضافه وزن میشود؛ مثل چربیها و قندها. پس با شناخت خوب و کافی میتواند درست تصمیم گیری کند و تغییرات لازم را آگاهانه انجام دهد.
آغاز تدریجی
انجام دادن تغییرات باید آهسته و تدریجی باشد و نباید منتظر اتفاقی غیر منتظره در برنامه غذایی باشیم. یکباره تغییر دادن عادتها مشکل است، ولی اگر این تغییرات به آهستگی و بتدریج باشد، ممکن میشود؛ مثلا تصمیم بگیریم که ابتدا با تصحیح وعدههای صبحانه شروع کنیم، یا تصمیم بگیریم ابتدا هفتهای نیم کیلو وزنمان را کم کنیم و انتظار هفتهای ۱۰ کیلو کاهش وزن نداشته باشیم.
آگاهی از گزینههای مطلوب در ترکیبات غذایی
با شناخت کافی (در نتیجه شرکت در دورههای آموزشی یا مشاوره)، شخص گزینههای بهتر و مطلوبتری را براحتی بر میگزیند. مثلا از بین کربوهیدراتها، نمونههای دیرجذب را انتخاب کند و از بین چربیها روغنهای مایع و غیر اشباع را انتخاب کند.
تقویت انگیزه:
• استفاده نکردن از برنامه غذایی پیچیده:
بعضی از افرادی که آگاهی خوب غذایی ندارند مدام منتظر برنامه غذایی پیچیده و خاصی اند، در صورتی که با توجه به توضیحات داده شده شخص مطلع براحتی سهم خود را از گروههای غذایی یاد میگیرد و به این ترتیب براحتی میتواند برای تنظیم برنامه غذایی خود درست تصمیمگیری کند.
• در نظر گرفتن اهداف کوتاه مدت:
پس از کاهش تدریجی وزن، در نظر گرفتن اهداف کوتاه مدت برای تغذیه صحیح شروعی تدریجی است؛ مثل کاهش وزن تدریجی یا انجام شدن تغییرات کوچک در وعدههای روزانه.
• یادداشت کردن تغییرات:
این کار را برای افرادی توصیه میکنیم که میخواهند قند خونشان را هم تنظیم کنند؛ یادداشت کردن تغییرات مثبت و مرور آنها به شخص انرژی مجدد میدهد و سبب تشویق او به ادامه راه میشود. این مسئله برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند نیز کمک خوبی است.
• تشویق کردن خود:
با مرور یادداشتها، تشویق هم نیاز است. البته به شرطی که این تشویق روی آوردن مجدد به خوراکیها نباشد!
•پیدا کردن رقیب یا الگوی مقایسه در این راه:
این مسئله در ایجاد انگیزه برای شخص بسیار نتیجه بخش است. بنابراین، با توجه به مطالب گفته شده امید است انگیزههای کوچکی برای افراد ایجاد شده باشد.
انتهای پیام/