ضرورت اصلاح و بازنگری در قوانین معارض
خروش مردم زادگاه شهید قدس در یوم الله ۱۳ آبان
کمبود سرایدار در مدارس/ نیاز به ۴۰۰۰۰ نیروی جدید
کلاهبردار میلیاردی لینکهای آلوده در دام پلیس
۶۰ لیتر سهمیه بنزین آبانماه امشب واریز میشود
پیش بینی کاهش دما در استان و هشدار به کشاورزان کرمانی
دوم آبان آخرین مهلت ثبت نام کارشناسی ارشد
عدم ارائه خدمات به اسناد دفترچهای
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
از بازی رایانهای «مدال ذوالفقار» رونمایی شد
8:30:34 - یکشنبه 18 اسفند 1392
نماز خواندن به عنوان یک داروی اثر بخش، نه تنها برای پیشگیری از افسردگی موثر است، بلکه به درمان و بهبود مناسب این مشکل روحی و روانی شایع نیز کمک بسیار زیادی می کند. به گزارش” صبح رابر” به نقل از باشگاه خبرنگاران، مهدی شفیعی روانپزشک تصریح کرد: افسردگی، اضطراب، دلهره، استرس و برخی دیگر […]
نماز خواندن به عنوان یک داروی اثر بخش، نه تنها برای پیشگیری از افسردگی موثر است، بلکه به درمان و بهبود مناسب این مشکل روحی و روانی شایع نیز کمک بسیار زیادی می کند.
به گزارش” صبح رابر” به نقل از باشگاه خبرنگاران، مهدی شفیعی روانپزشک تصریح کرد: افسردگی، اضطراب، دلهره، استرس و برخی دیگر از مشکلات روحی و روانی، از جمله اختلالات بسیار شایع در بین افراد جامعه هستند که علاوه بر تاثیرات گسترده بر زندگی عادی و روزمره، عوارض و هزینه های جسمی و روانی زیادی نیز به همراه دارند.
وی گفت: امروزه این موضوع ثابت شده که یکی از عوامل مرتبط با بروز اختلالاتی نظیر افسردگی، افزایش مدت خواب نسبت به میزان طبیعی است.
شفیعی با اشاره به اینکه اغلب افراد افسرده بیشتر می خوابند یا خواب می بینند، اظهار داشت: اگر بتوان مدت خواب طولانی را کاهش داد، ممکن است افسردگی نیز تا حدودی بهبود یابد.
وی با بیان اینکه افراد نماز خوان کمتر دچار افسردگی می شوند، تاکید کرد: نماز خواندن به عنوان یک داروی اثر بخش، نه تنها برای پیشگیری از افسردگی موثر است، بلکه به درمان و بهبود مناسب این مشکل روحی و روانی شایع نیز کمک بسیار زیادی می کند.
شفیعی تصریح کرد: خواب از دو مرحله خواب عمیق و خواب REM تشکیل شده است که به طور یک در میان در طی شب حاصل می شود.
وی گفت: قسمت قابل ملاحظه خواب REM در نزدیکی های صبح به وقوع می پیوندد و در صورتیکه شخص در این زمان بیدار شود، جلوی ورود خود به مرحله REM و بروز اختلال نظیر افسردگی را تا حدی زیادی گرفته است.
شفیعی یادآور شد: بیداری صبحگاهی برای نماز، نه تنها می تواند به عنوان یک نوع دارو در پیشگیری از افسردگی موثر باشد، بلکه می تواند موجب درمان این نوع اختلال نیز شود.