اگرچه سال حماسه ساسی و اقتصادی در حال تمام شدن است؛ اما امید است با عزم جدی مسؤلین در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی، شاهد پیدایش اقتصادی پویا بوده و سهم مردم نیز در اقتصاد با افزایش درآمد، اشتغال و سرمایه گذاری آنها در بخش های گوناگون بهبود پیدا کند.
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از شبکه اطلاع رسانی دانا، مصطفی بهرام بیگی طی یادداشتی نوشت: اواخر ماه گذشته بود که رهبر معظم انقلاب سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی را که در ۲۴ بند تهیه و تنظیم شده را به رؤسای سه قوه و رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ و نسبت به اجرای بی درنگ آن با زمان بندی مشخص تاکید کردند.
معظم له بارها در سخنرانیهای مختلف لزوم حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی را گوشزد می کردند که با ابلاغ سیاستهای کلی آن نیز مسیر حرکت کشور کاملا مشخص شده و قوای سه گانه به خصوص دولت را در جهت نیل به تحقق حماسه اقتصادی هدایت می کند.
تجربه نشان داده است که کشور ما طی ۳۵ سال گذشته توانسته در بسیاری از عرصه ها موفقیت های چشمگیری کسب کند که از آن جمله می توان به سیاست خارجی، فناوری و علم و فرهنگ اشاره کرد.
اما نکته قابل تامل اینکه در حوزه ی اقتصادی علی رغم گسترش عمران و سازندگی در بخش های مختلف کشور، تاکنون به اهداف موردنظر مانند پیشرفت و عدالت اقتصادی دست پیدا نکرده ایم که دشمن نیز از همین نقطه در حال فشار بر انقلاب اسلامی است.
اقتصاد مقاومتی در حقیقت دارای دو رکن اصلی توجه به ظرفیت های موجود کشور و استفاده از آنها و همچنین اصلاح الگوی مصرف و تغییر در سبک زندگی مصرف گرایی است که تحقق آن می تواند کشور را در حوزه اقتصادی نیز بیمه کند و علاوه بر ناکامی دشمنان، به رشد و شکوفایی اقتصاد در بخش های مختلف منجر شود.
فارغ از اینکه برخی تصمیمات اقتصادی دولت طی چند ماه گذشته با اصول و اهداف اقتصاد مقاومتی منافات دارد، اما دولتمردان باید به این نکته توجه کنند که با ابلاغ این سیاستها حجت بر همگان تمام است و همه باید در جهت تحقق هر چه سریعتر این برنامه ی مهم و بنیادین حرکت کنند و تنها به صدور بخشنامه و آیین نامه اکتفا نشود.
انتهای پیام