حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
در سفرهای نوروزی با رعایت چند نکات سالم میتوانید سلامتی بدنتان را افزایش دهید و اجازه ورود بیماریهای خطرناک را به بدنتان ندهید.
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از باشگاه خبرنگاران، حسین مرتضوی متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: افرادی که قصد مسافرت در عید نوروز دارند باید در طول سفر دقت داشته باشند تا اصول تغذیهای، بهداشت و ایمنی مواد غذایی را به خوبی رعایت کنند.
وی افزود: در طول سفر باید مانند سایر مواقع به طور متناسب، متعادل و متنوع از تمام گروههای غذایی استفاده کنید.
وی خاطر نشان کرد: در طول سفر حتما به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان شیر و یا ماست استفاده کنید.
وی اذعان داشت: نوشیدن آب یخ قرار داده شده در پارچهای پلاستیکی یا فلزی ممکن است بیماریزا باشد به خصوص برای کودکان خردسال که به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
وی عنوان کرد: هنگام استفاده از غذاهای محلی، از افراد بومی راهنمایی بگیرید، استفاده از غذاهای محلی نیاز به شناخت کیفیت دارد.
وی در پایان گفت: ساندویچ را از قبل آماده نکنید چرا که وجود گوجه فرنگی، کاهو یا خیارشور سبب مرطوب شدن ماده اصلی ساندویچ میگردد و رشد میکروبها را به سرعت زیاد میکند.
انتهای پیام/











