تکریم دختران مأموریت ذاتی جمهوری اسلامی است
پویش ملی کتابخوانی «به رنگ خدا» برگزار میشود
دانشآموزان در ۴ درس میتوانند تک ماده کنند
آغاز آزمونهای شبهنهایی دبیرستانیها ازپسفردا
در قضیه فلسطین، دولتهای اسلامی به وظائفشان عمل نمیکنند
طرح جامع حجاب و عفاف در حال آمادهسازی است
۲ هزار سهمیه پذیرش در دانشگاه فرهنگیان برای دانش آموزان عشایر
ضرورت رعایت حرمت ماه رمضان در روز طبیعت
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
از بازی رایانهای «مدال ذوالفقار» رونمایی شد
امروز روحانیت ایستاده در مقابل دشمن خداست
رابُر شهردوستدار ِکتاب انتخاب شد
15:28:16 - چهارشنبه 6 فروردین 1393
رطبق نتایج برخی از مطالعات، خوردن منظم و روزانه میوهها و سبزیجات میتواند خطر بیماریهای قلبی و عروقی از جمله گرفتگی عروق قلب را تا حدود ۳۰ درصد کاهش دهد. به گزارش ” صبح رابر” به نقل از باشگاه خبرنگاران، رضا کرمی ابرده متخصص بیماریهای قلبی و عروقی گفت: در یک نگاه کلی میتوان گفت […]
رطبق نتایج برخی از مطالعات، خوردن منظم و روزانه میوهها و سبزیجات میتواند خطر بیماریهای قلبی و عروقی از جمله گرفتگی عروق قلب را تا حدود ۳۰ درصد کاهش دهد.
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از باشگاه خبرنگاران، رضا کرمی ابرده متخصص بیماریهای قلبی و عروقی گفت: در یک نگاه کلی میتوان گفت که سیگار، چربی بالا، عدم تحرک بدنی و چاقی به عنوان چهار عامل اصلی بروز بیماریهای قلبی و عروقی مطرح هستند.
وی با اشاره به اینکه در سالهای اخیر شیوع بیماریهای قلبی و عروقی به شدت افزایش یافته است، اظهار داشت: در حال حاضر بیماریهای قلبی و عروقی عامل اصلی مرگ و میر در جهان هستند و در بسیاری از مناطق و جوامع، از هر سه مورد مرگ و میر حداقل یک مورد مربوط به بیماریهای قلبی و عروقی است.
کرمی ابرده افزود: پیشگیری از بیماریهای قلبی کار چندان دشواری نیست و با اصلاح عادات غذایی و رفتاری این مهم تا حد قابل ملاحظهای محقق میشود.
وی با بیان اینکه متاسفانه میوهها و سبزیجات در رژیم غذایی بسیاری از مردم جایگاه مناسبی ندارند، تاکید کرد: بر طبق نتایج برخی از مطالعات، خوردن منظم و روزانه میوهها و سبزیجات میتواند خطر بیماریهای قلبی و عروقی از جمله گرفتگی عروق قلب را تا حدود ۳۰ درصد کاهش دهد.
کرمی ابرده یادآور شد: خطر سکته قلبی و مغزی و بیماریهای مزمن دیگری نظیر سرطان با مصرف میوهها و سبزیها تا حد بسیار زیادی کاهش مییابد.