آسفالت روستای یخمر اجرا شد
۲۰۰ میلیون تومان کمک یک شهروند رابری برای پشتیبانی از مدافعان وطن
پاسخ دولت به گلایه بیماران کاشت حلزون
ضرورت تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلتهای رسوبی در رابر
نامنویسی ۱۰۲ هزار زائر کرمانی در سامانه سماح
ضربه ۹ تنی پلیس کرمان، به قاچاقچیان موادمخدر
ساماندهی فروشگاههای کالابرگ الکترونیکی
دستور ویژه معاون وزیر راه برای حل مسائل زمین و مسکن بافت، رابر و ارزوئیه
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
مداح بومی شهرستان رابر گفت : با گذشت ۲۰ سال از این مراسم معنوی که هر ساله در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) ،مراسم تشییع جنازه نمادین و شام غریبان از جلوی مسجد جامع تا گلزار شهدای گمنام برگزار می شود ،که امسال بدلیل نامساعد بودن هوا در مسجد جامع بر پا شد .
به گزارش ” صبح رابر” مراسم شام غریبان شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها پنجشنبه شب درفضای سوگ واندوه درمسجد جامع در شهررابر برگزار شد.
در این مراسم پر فیض، سخنران حجت الاسلام شهابی به شباهت های فاطمه سلام الله علیها به شب قدرپرداخت و گفت : پیامبر اکرم (ص) فرمودند : فاطمه، فاطمه نامیده شد، چون که مردم از شناخت فاطمه عاجزند .همانطور که شب قدر مخفی و نامعلوم است، زمان شهادت و قبر فاطمه زهرا(س) نامعلوم است.
وی با اشاره به وجود پر خیر و برکت فاطمه زهرا (س) تصریح کرد : همانطور که عبادت در شب قدر ارزش پیدا می کند توسل به فاطمه زهرا (س) ارزش دارد عبادات ما زمانی قبول می شود که محبت اهل بیت (ع) را در دل داشته باشیم ، بسیاری از مردم به واسطه محبت فاطمه ،در دنیا و آخرت سعادتمند می شودند .
دراین مراسم معنوی دوستداران اهل بیت عصمت وطهارت ضمن برگزاری آیین مداحی ، نوحه خوانی وسینه زنی در سوگ شهادت آن بانوی بزرگ اسلام گریستند.



















