ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در رابر همزمان با روز مشاغل خانگی و تولیدات خانواده محور
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
اعتراف سارق حرفهای احشام به۴۰ رأس گوسفند سرقتی
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد
هلالاحمر رابر؛ حامی بیماران خاص
حضور ۲۸۰ دانشآموزان رابری در مراسم معنوی اعتکاف
به گزارش “صبح رابر”علیرضا خسروی نماینده مردم سمنان ،مهدیهشر و سرخه ،اولین گام قانون مداری را تمکین به نظر شورای نگهبان خواند و افزود: تمامی کشورها که از دموکراسی حرفی دارند فیلتری را بابت انتخابات ریاست جمهوری دارند. در کشور ایران اینترکیب، ترکیب جدیدی است که هم قرائتش جدید است و هم گفتمان نویی دارد و بنابراین هر تصمیمی که می گیرند لازم الاجرا است و کسانی که فردا می خواهد قانون اساسی را اجرا کنند و قسم می خورند باید آن را بپذیرند.
خسروی در مورد کسانی که صلاحیتشان احراز نگردیده افزود:این به آن معنا نیست که این افراد صلاحیت کاری را نداشته اند و یا مشکلی دارند، حتی باید در بالاترین رده های مسئولیتی ایفا نقش کرده و انتخاب کنند اما دراین جایگاه نمی توانند براساس پارامترها شورای نگهبان فعالیت کنند، تمکین نظر شورای نگهبان اولین گام خلق حماسه سیاسی است.
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: و در این ترکیب جدید هم از اصول گرایان و هم از اصلاح طلبان به نسبت از همه سلایق حضور دارند که این خود نقطه قوتی است که ما بتوانیم خلق حماسه سیاسی را با شدت و حدت برگزار کنیم.
خسروی برگزاری مناظره های مختلف و حضور کاندیداها در شهرهای مختلف را از راهکارهای تحقق حضور حداکثری مردم در انتخابات بر شمرد و افزود: ستادها می توانند نقش بسزایی در راستاهای معرفی کاندیداها به مردم داشته باشند .
وی نقش مطبوعات و رسانه ها و صدا وسیما نقش بی نظیری خواند ودر توصیه ای به مسئولین صدا و سیما گفت: پارامترها تبلیغاتی از هم اکنون باید بیشتر شود و به شب های اخر محدود نشود از هم اکنون با شیب ملایمی وارد مباحث انتخاباتی شویم.
منبع: مرآت










