ممانعت عملی و تلاش تبلیغاتی دو برنامه عمده دشمنان علیه ایران
حضرت آیتالله العظمی خامنهای در ادامه سخنان خود اظهار داشتند: ضعفها هست، مشکلات هست و در مجموعه حوادث کشور و رویدادهای کشور تلخکامیهایی وجود دارد ولی در عین حال کسانی از دولتمردان ظالم عالم با تمام وجود تلاش کردند که ملت ایران را فلج کنند.
ایشان افزودند: آن خانم بیکفایتی که مسئولیت سیاست خارجی آمریکا را بر عهده داشت سینه سپر کرد و گفت که باید تحریمهایی علیه ایران اعمال کنیم که ایران فلج شود و این را به زبان آوردند. حال بنده عرض میکنم که فعالیت آنها چه بود، چه شد و به کجا انجامید.
رهبر معظم انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: از طرف دیگر دستاوردهای بزرگی که نشاندهنده ظرفیت و قدرت هوشمندی این ملت بزرگ است را نیز شاهدیم که وقتی انسان این عرصهها را ملاحظه میکند مانند حضور پرشور آنها، آنجاست که باید همه آنها را تحسین کنند. این قهرمان عزیز امروز که در چشم ماست ملت ایران است و همه باید به او آفرین بگوییم.
ایشان با تاکید بر اینکه عرصههای قدرت و پیشرفت در مقابل چشمان ماست اذعان داشتند: باید دید که مجموع تلاشها در سراسر کشور چگونه انجام میگیرد و لذا با این نگاه وقتی نگاه میکنیم باید به ایران و ایرانی مسلمان آفرین بگوییم.
مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برخی از پیشرفت ملت ایران غمگین میشوند خاطرنشان ساختند: دشمنانی که مایل نیستند پیشرفت و ترقی و رشد همه جانبه ملت ایران را ببینند دو کار و برنامه عمده را در دستورکار خود قرار داده و این برنامهها را ادامه میدهند، تا جایی که بتوانند مانعتراشی میکنند تا ملت نتواند به پیشرفتها و دستاوردهای خود برسد.
حضرت آیتالله خامنهای در ادامه به تشریح این دو برنامه دشمن پرداختند و اظهار داشتند: برنامه اول ممانعت عملی با تحریمها، با فشارها، با مشغول کردن مدیران به کارهای درجه دو و فرعی و با پرت کردن حواس ملت و نخبگان است؛ برنامه دوم تلاشهای تبلیغاتی است که در تبلیغات خود پیشرفتهای ما را انکار میکنند.
ایشان افزودند: امروز یک شبکه تبلیغاتی بسیار عظیم با هزاران رسانه و با انواع گوناگون فعالیتهای رسانهای برای اینکه اثبات کند در ایران پیشرفتی صورت نمیگیرد مشغول به کار است و لذا نقطه ضعفها را بزرگ نشان داده و نقاط قوت را کوچک نشان میدهند و آن را در مقابل چشم همگان قرار میدهند.
ایشان ادامه دادند: رئیس جمهور آمریکا در نطق رسمی خود از مشکلات اقتصادی در ایران حرف میزند؛ انگار از پیروزی خود حرف میزند و در عین حال به تلاشهای مثبت و سازنده و پیروزیهای بزرگ ملت ایران اشارهای نکرده و هرگز نخواهد کرد. ۳۰ سال است که با این چالش مواجه هستیم. اما امروز بیشترین چالشی که ملت ایران مواجه است این است که دشمنان هم در عمل و هم در تبلیغات کوشش میکنند که مانع رشد ایران که در سایه اسلام زندگی میکند، بشود.
رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به تحریمها در سال ۹۱ خاطرنشان کردند: در سال ۹۱ میخواستند با تحریمها ملت ایران را فلج کنند. چراکه میگفتند اگر جمهوری اسلامی رو به پیشرفت و ترقی و رشد باشد، آبروی ما در دنیا میرود، پس باید نگذاریم چنین شود و یا در تبلیغات طور دیگری منعکس کنیم.
ایشان بار دیگر با اشاره به دو برنامه عمده دشمنان یعنی ممانعت عملی و تلاش تبلیغاتی اظهار کردند: دشمنان هستند اما لانه اصلی توطئه علیه ایران کجاست؟ پاسخ دشوار نیست. ۳۴ سال است که هرگاه نام دشمن برده میشود ذهن ملت ایران متوجه دولت آمریکا میشود.
آمریکا در ردیف اول دشمنان ایران قرار دارد / سران رژیم صهیونیستی اگر غلطی کنند تلآویو وحیفارا با خاک یکسان میکنیم
رهبر معظم انقلاب اسلامی در ادامه افزودند: خوب است دولتمردان آمریکا توجه کنند که ملت ایران در طول سی و چند سال اخیر چیزهایی را گذرانده که با اسم دشمن متوجه آمریکا میشود.
ایشان در ادامه اظهار داشتند: این مسئله مهمی است که اگر کسی میخواهد در دنیا با آبرو زندگی کند، این نکته قابل دقت و توجه است که مرکز توسعه و اساس دشمنی اینجا است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در ادامه تصریح کردند: دشمنان دیگری هستند که در ردیف اول به شمار نمیآیند، رژیم صهیونیستی در ردیف بعد قرار دارد که گاهی سردمداران آنها ما را تهدید به حمله نظامی میکنند، به نظرم میدانند و یا اگر نمیدانند، بدانند اگر غلطی بکنند تلآویو را با خاک یکسان میکنیم.
حضرت آیتالله خامنهای به دشمنی دولت انگلیس با ایران اشاره کردند و خاطرنشان ساختند: دولت انگلیس با ملت ایران دشمنی میکند این هم یکی از دشمنان سنتی و قدیمی ایران است که برای آمریکا بازی میکند و انگلیس در این امر نقشی ندارد و دنبالهرویی برای آمریکا محسوب میشود.
مقام معظم رهبری در ادامه بیان داشتند: بعضی از دولتها، دشمنیهایی را دارند و مسئولان انگلیسی دشمنی آشکاری با ایران کردند این یک اقدام ناهوشمندانهای از سوی آنان است، سیاستمدار عاقل نباید انگیزهای داشته باشد تا کشور دوست را به دشمن تبدیل کند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در ادامه از فرانسه نام بردند و اظهار داشتند: ایران با فرانسه در طول تاریخ مشکلی نداشته است اما، از همان دولت سارکوزی تا الان همان راه را میرود و دشمنی با ایران دارد که این کار غیرمدبرانه، غیرعاقلانه و ناهوشمندانه است.
آیتالله خامنهای ابراز کردند: آمریکاییها حرف از جامعه جهانی میزنند که کشورهای آمریکا، رژیم صهیونیستی و انگلیس و بعضی دولتهای خود در این جامعه جهانی حضور دارند که درصدد دشمنی با ایران اسلامی هستند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه از اول سال ۹۱، آمریکاییها برنامه جدید خودشان را با ملت ایران شروع کردند تصریح نمودند: آمریکاییها با زبان اظهار دوستی کردند، گاهی با نامه و در رسانهها با ملت ایران اظهار دوستی کردند اما برخلاف این اظهارنظرها در عمل بر ایران و این ملت شریف تحریمهای شدیدی را از اوایل سال اتخاذ کردند.
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در ادامه افزودند: تحریمهای شدید دشمن در سال ۹۱ در نفت، بانک و مبادلات پولی و بانکی برای کشور جمهوری اسلامی ایران بود.
هیچ مسئله بزرگی بدون حضور ایران حل نخواهد شد
حضرت آیتالله خامنهای در ادامه سخنانشان اظهار داشتند: استکبار با دستکش مخملی و با پنجه چدنی میخواهد با ملت ایران ابراز دوستی کند، آنها مامور ویژه فرستادند تا در خصوص مسائل نفتی ایران سنگاندازی کنند تا با ایران هیچ قرارداد نفتی بسته نشود، تا ایران ارتباطی نداشته و ایران را فلج کنند.
ایشان افزودند: از ابتدای سال ۹۱ و به خصوص از مرداد ماه سال گذشته آمریکاییها شروع کردند به زورگویی و احساس خوشحالی میکردند که فلانی گفته است تحریمها اثر گذاشته، بله تحریمها بر اقتصاد ما اثر گذاشته زیرا اقتصاد ما وابسته به نفت است، من به دولتهای قبلی و به خصوص در ۱۷-۱۸ سال قبل گفتم چاههای نفت را ببندند، آقایان تکنوکرات لبخند زدند که مگر میشود که چاههای نفت را بست، بله اگر برنامهریزی اقتصادی کشور به یک نقطه خاص متکی باشد این تحریمها اثر میگذارند.
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی تاکید کردند: در عرصه سیاسی نیز استکبار در صدد آن بود که در سال ۹۱ ایران اسلامی را منزوی کند، یعنی دولتها را در نگاهشان به دولت جمهوری اسلامی ایران دچار تزلزل کنند و سعی میکردند تا این نگاه را در سطح منطقه و کشور و جهان گسترش دهند اما طرح آنان با شکست روبهرو شد.
ایشان افزودند: آنها سعی داشتند که در اجلاس جنبش عدم غیرمتعهدها در تهران کشورهای عضو حضور و شرکتی نداشته باشند که این توطئه استکبار با شکست روبهرو شد و دو ثلث کشورهای غیرمتعهدها در این اجلاس حضور داشتند.
مقام معظم رهبری افزودند: این کشورها از پیشرفتهای ایران خوشحال و آن را تمجید کردند و در مصاحبهها و بعد از آنکه به کشورشان برگشتند از پیشرفتهای ایران احساس خوشحالی و رضایت کردند.
حضرت آیتالله العظمی خامنهای افزودند: در زمینه سیاست داخلی نیز آنها در صدد بودند با تحریمها ملت ایران را در این زمینه مردد و مردم را دلسرد کنند اما مردم در ۲۲ بهمن ۹۱ با حضور متراکم خود و با احساساتی که داشتند مشت محکمی بر دهان آنان زدند.
ایشان تاکید کردند: در عرصه امنیتی، در صدد بودند امنیت کشور را به هم بزنند اما در آنجا هم ناموفق بودند، در زمینه سیاسی نیز در منطقه قدرت و نفوذ ایران را تجربه کردند و اعتراف و اقرار کردند که هیچ مسئله بزرگی بدون حضور ایران حل نخواهد شد.
حضرت آیتالله العظمی خامنهای افزودند: در حمله به غزه که توسط رژیم صهیونیستی در سال ۹۱ انجام شد حضور قدرتمند ایران را در پشت صحنه دیدند، دیدند که مبارزان فلسطینی چگونه آنها را شکست دادند و این برای نخستین بار برای رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی نبود که توسط مبارزان و سلحشوران فلسطینی شکست بخورند.
ایشان در ادامه تصریح کردند: در کنار اثر منفی تحریم یک اتفاق بزرگ نیز به وقوع پیوست و آن هم نیروهای درونی جمهوری اسلامی ایران را سبب شد تا اقتدارهای خود را بروز کنند، اگر تحریم نبود این موفقیتها به وجود نمیآمد و جوانان ما توفیقاتی به دست آوردند که اگر تحریم نبود نمیتوانستند آن را کسب کنند.
ایشان افزودند: کارهای زیربنایی در سال ۹۱ وجود داشت که این سال را یک سال برجسته میتوان نام برد در زمینههای مختلف راه، انرژی، کشف منابع جدید نفتی و دهها کار صنعتی بزرگ، بله اگر چنین زیرساختهایی قبلا بود حتی این اثر منفی کم تحریم را در سال ۹۱ تجربه نمیکردیم.
حوادث سال ۹۱ درس بزرگی بود / مسئولان امروز و آینده کشور باید سیاست کلان اقتصادی روشن داشته باشند
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در ادامه در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کردند: حوادث سال ۹۱ درس بزرگی بود که نشان داد ملت ایران از تهدید و فشار و سختگیری دشمنان به زانو در نخواهد آمد و این برای ما و همه کسانی که مسائل ایران را دنبال میکنند، معلوم شد.
ایشان ادامه دادند: برای یک ملت آنچه مهم است توجه به استعداد ذاتی خود، اعتماد به خود و عدم تکیه بر دشمنان است و این عوامل بوده که ملت را جلو میبرد.
ایشان در ادامه سال ۹۱ را یک میدان رزمایش و میدان تمرین عنوان کردند و افزودند: به کوری چشم دشمنان نه تنها فلج نشدیم بلکه توانستیم ما ملت ایران برجستگیها را نشان دهیم اگر چه ضعفها را هم شناختیم و این خاصیت رزمایش است که هم برجستگیها را نشان میدهد و هم از این طریق ضعفها را میشناسیم.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در ادامه یکی از ضعفها را ضعف در زمینه اقتصادی دانستند و خاطرنشان کردند: ضعف ما در اقتصاد به سختی معیشتی گروههایی از جامعه انجامید، ضعف اقتصادی ما به دلایلی چون وابستگی به نفت و به بیاعتنایی به سیاستهای کلان اقتصادی بر میگردد، سیاستهای روزمره و تصمیمگیریهای روزمره.
ایشان ادامه دادند: مسئولان امروز کشور و مسئولان آینده به این نکته توجه کنند که کشور باید سیاست کلان اقتصادی روشن و شفاف داشته باشد.
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی متذکر شدند: وقتی روحیه قوی شد تأثیرات تصمیمات خصمانه دشمنان نیز به حداقل میرسد اگر مسئولان کشور که امروز مسئولیت را پذیرفتند با هم کار کنند و با هم باشند یعنی همان توصیهای که ما همیشه میکنیم و همچنین با تدبیر عمل کنند آن وقت از هر تهدیدی فرصتی خواهیم ساخت.
ایشان بیان کردند: همانطور که در سال ۹۱ این کار را کردیم، انشاءالله آثار کارها و اقدامات انجام شده در سال ۹۱ و در سالهای بعد نشان داده میشود.
ایشان با اشاره به اهمیت موضوع اقتصاد در کشور فرمودند: اقتصاد مسئله مهمی است، همچنان که بنده چندین سال است پیدرپی بر آن تأکید میکنم؛ البته امنیت کشور و سلامت کشور هم مهم است، پیشرفتهای علمی نیز مهم است چرا که اساس کار و زیربنای کار است که اگر انجام شد همه چیز پیشرفت میکند.
مقام معظم رهبری افزودند: نفوذ و اقتدار منطقهای و عزت ملی نیز برای کشور بسیار مهم است؛ ملت ما با پیشرفتها ثابت کرد که در سایه آمریکا زندگی نکردن به معنای عقب افتادگی نیست.
حضرت آیتالله خامنهای ادامه دادند: امروز آمریکا میخواهد به ملتهای دنیا اثبات کند که اگر زندگی خوب میخواهند باید در سایه آنها بیایند در حالی که ملت ایران اثبات کرد که این گونه نیست.
آمریکا مایل به تمام شدن مذاکرات هستهای نیست
حضرت آیتالله خامنهای در ادامه سخنرانیشان در رواق امامخمینی (ره) حرم ثامنالحجج (ع) افزودند: وابسته نبودن به آمریکا موجب عقبافتادگی نیست بلکه موجب پیشرفت میشود و دلیل واضح این امر مقایسه جمهوری اسلامی ایران در ۳۰ سال اخیر با برخی از کشورها که در سایه آمریکا زندگی کردهاند، است.
ایشان اظهار داشتند: ملتهایی که در سایه آمریکا زندگی میکنند دلشان را به کمک آمریکا خوش کردهاند این ملتها دنبالهروهایی برای آمریکا هستند که پیشرفت ۳۰ ساله آنها کجا و پیشرفت ملت ایران کجا.
رهبر فرزانه انقلاب افزودند: هر کسی تاریخ ملت ایران را مطالعه میکند این امر را فرصت میداند. ملت ایران با هوشمندی از تبدیل تحریمها به فرصت نهایت استفاده را برد.
ایشان در ادامه افزودند: در برنامهریزیها باید جلوتر حرکت کنیم و در مقابل فعالیت دشمن نباید کشور در حال انفعال به سر ببرد و هوشمندانه باید نقشه آنها را حدس زد و ملت هوشمندانه عمل کند.
حضرت آیتالله خامنهای به بحث سوخت ۲۰ درصد نیروگاه رادیوداروها که در تهران تولید میشود اشاره نمودند و افزودند: احتیاج به سوخت ۲۰ درصد در کشور احساس شد و کشور به این سوخت نیاز داشت، همیشه این سوخت از خارج وارد میشد و دشمن فکر کرد این نیاز را میتواند گرو بگیرد تا کشور را به تحریم و تحکمهای خودشان وادار کند و خواستههایشان را به ما تحمیل کنند.
ایشان ادامه دادند: قبل از اینکه کار به این بحث برسد ملت ایران و جوانان کشور توانستند سوخت ۲۰ درصد را تولید و به دارو تبدیل کنند که این سوخت قبل از این در کشور نبود و ما نداشتیم و مخالفین حدس نمیزدند که بتوانیم این کار را بکنیم.
رهبر معظم انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: مسئولان کشور استعداد ایرانی را شکوفا کردند و این کار را با تولید رادیودارو با موفقیت انجام دادند و ایران اعلام کرد سوخت ۲۰ درصد تولید دارو را در داخل تولید کرده است.
ایشان در ادامه تصریح کردند: اگر دانشمندان، جوانان و مردان علمی این کار را نمیکردند امروز باید با التماس و هزینه زیاد در مقابل کسانی که دوست ما نیستند درخواست سوخت ۲۰ درصد رادیودارو را میکردیم.
رهبر معظم انقلاب اسلامی افزودند: باید برای همه نیازهای اساسی کشور دولتها، صنعتگران، کشاورزان، کارآفرینان، پژوهشگران علمی و طراحان علمی، همه مؤظفند به این وظیفه بزرگ اخلاقی اقدام کنند و پیش از نیاز یک قدم جلوتر از دشمن حرکت کنند.
ایشان ادامه دادند: باید پژوهشگران علمی، فنی و کارفرمایان صنعتی، مدیران دانشگاهها و دولتها در این جهت حرکت کنند.
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی تاکید کردند: آحاد ملت باید سعی کنند کشور را مستحکم و غیرقابل نفوذ از تأثیرات دشمن کنند.
ایشان همچنین اظهار داشتند: یکی از اقتضائات، اقتصاد مقاومتی است که یکی از رکنهای مهم این اقتصاد مقاوم بودن اقتصاد است، اقتصاد باید مستحکم باشد.
ایشان به موضع آمریکا در خصوص مذاکره با ایران در خصوص مسئله هستهای اشاره نمودند و افزودند: آمریکا به عناوین مختلف و در کنار گفتوگوهای ۱+۵ خواستار مذاکره در بحث هستهای بوده است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی خاطر نشان ساختند: من به انجام این گفتگوها خوشبین نیستم تجربه نشان میدهد گفتوگو برای آمریکاییها این نیست که بر سر مذاکره بنشینیم بلکه این است که حرف بزنیم تا حرف ما را قبول کنید که این گفتوگو نیست و ملت ایران زیر بار تحمیل نمیرود.
حضرت آیتالله خامنهای تصریح کردند: من به این مذاکرات خوشبین نیستم اما مخالفتی هم ندارم، چند مطلب را روشن میکنم که آمریکا پیغام میدهد که با این مذاکرات قصد تغییر انقلاب اسلامی را نداریم جواب من این است نگران این نیستم که قصد تغییر دارید یا نه تا الان هیچ کاری نتوانستید بکنید از این به بعد هم نمیتوانید انجام دهید.
ایشان در ادامه اظهار کردند: ما میگوییم بارها به شما گفتهایم ما دنبال سلاح هستهای نیستیم؛ ما چرا باید حرف شما را باور کنیم، وقتی شما حاضر نیستید حرف صادقانه ما را قبول کنید اما حرفی که میزنید خلاف آن را بارها و بارها ثابت کردهاید.
حضرت آیتالله خامنهای از مذاکرات به عنوان تاکتیک آمریکا نام بردند و تصریح کردند: آمریکا در این مذاکره افکار عمومی و مردم را نشانه میگیرد تا به اهداف خود برسد، از جمله تاکتیکهای قبلی اینها این است که گفتهاند از طرف رهبری ایران کسانی با آمریکا مذاکره کردند که دروغی بیش نبوده است.
ایشان یادآور شدند: تاکنون از سوی رهبری با آنها مذاکرهای نشده است در طول سالهای متمادی کسانی بر سر موضوعات متعددی با آمریکا مذاکره کردند که مربوط به دولتها بوده است اما به دولتمردان یادآور شدهاند که باید خط های قرمز رهبری را رعایت کنند.
مقام معظم رهبری بیان کردند: برداشت من این است که آمریکا مایل به تمام شدن مذاکرات هستهای نیست و دوست ندارد مذاکرات هستهای، مشکلات و مناقشات کشور حل شود و مایل به اتمام حل این مشکلات نیست.
اگر آمریکا دنبال راه حل عاقلانه است دست از دشمنیها بردارد
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در ادامه سخنان خود در جمع مشتاقان ولایت اظهارکردند: آنهایی که امروز نمیخواهند ما به انرژی صلحآمیز هستهای دست پیدا کنیم مدعی هستند میگویند ما نگرانی داریم که به سمت سلاح هستهای برویم.
ایشان افزودند: اینها در حالی که چند کشور بیشتر نیستند اسم خود را جامعه جهانی میگذارند در حالی که جامعه جهانی نگرانی ندارد چرا که اکثر کشورهای جهان به خاطر صلحآمیز بودن فعالیتهایمان طرف ما هستند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند: هر وقت نزدیک به راه حل میشویم آمریکاییها سنگ میاندازند؛ برداشت بنده این است که هدف آنها این بوده که قضیه باقی بماند به عنوان بهانهای برای ادامه فشارها بر ملت ایران و برای فلج کردن ملت ایران، در حالی که هر بار شکست میخورند.
مقام معظم رهبری ادامه دادند: اگر آمریکاییها میخواهند صادقانه مسئله حل شود بنده راه حل را میگویم و آن این است که از دشمنی با ایران و ملت ایران دست بردارند.
ایشان با اشاره به اظهارات مقامات آمریکایی که اذعان کردند، میخواهند مشکلی بین ایران و آمریکا وجود نداشته باشد، تصریح کردند: ۳۴ سال است که آمریکاییها با فهم غلط از ایران و ایرانی دشمنیهایی را طراحی میکنند، علیه امنیت ما برنامهریزی میکنند و حرکتهای خصمانهای انجام میدهند؛ دیدیم که علیه تمامیت ارضی ما و اقتصاد ملی ما فعالیت کردند و از دشمنان ریز و کوچک ما حمایت کردند، ولی در همه حال این راهکارها شکست خورده است و باز هم اگر تکرار کنند و ادامه دهند شکست خواهند خورد، بنابراین بنده مسئولان آمریکا را هدایت میکنم که اگر دنبال راه عاقلانه میگردند باید عمل و سیاستهای خود را تصحیح کنند و دست از دشمنیها بردارند.
حضرت آیتالله العظمی خامنهای در ادامه با اشاره به انتخابات پیشرو اظهار کردند: انتخابات در کشور ما مظهر حماسه سیاسی است، انتخابات مظهر اقتدار نظام اسلامی است و مظهر آبروی نظام جمهوری اسلامی.
ایشان ادامه دادند: آبروی نظام با حضور پرشور مردم در پای صندوقهای رای حفظ میشود، انتخابات مظهر اراده ملی و نماد مردم سالاری اسلامی است.
مقام معظم رهبری خاطرنشان کردند: ما که مسئله مردم سالاری اسلامی را در مقابل دموکراسی لیبرال غربی مطرح کردیم باید بدانیم همین انتخابات مظهر مردم سالاری اسلامی است لذا به خاطر اهمیت آن دشمنان همیشه سعی کردند انتخابات را از شور و هیجان بیندازند و برنامهریزی کردند که مردم را دلسرد و ناامید کنند.
ایشان بیان کردند: در طول سالهای مختلف و به ویژه در زمان انتخابهای ریاست جمهوری همیشه سعی کردند آنها را بیرونق کنند و این به خاطر اهمیت آن است.
شور انتخاباتی و حضور مردم در پای صندوقهای رای تهدیدهای دشمن را از بین میبرد
حضرت آیتالله خامنهای اظهار داشتند: نکته اول در مورد انتخابات گسترش مشارکت مردم میباشد که از اهمیت خاصی برخوردار است و شور انتخاباتی و حضور مردم در پای صندوقهای رای تهدیدات دشمن را ناامید و امنیت کشور را بیمه میکند.
ایشان افزودند: حضور مردم در پای صندوقهای رای از مسائل مهم کشور از جمله ثروت، اقتصاد تاثیر میگذارد و حضور گسترده مردم به توفیق الهی و با همت ملت ایران با مشارکتی گسترده برگزار میشود.
رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند: نکته دوم در مورد انتخابات حضور تمامی سلیقههای مختلف است که باید در این انتخابات شرکت کنند چرا که حق آنان بوده و یک وظیفه است.کسانی که برای آینده کشور دل میسوزانند باید در این انتخابات شرکت کنند بنابراین روی گرداندن از این انتخابات کار زشتی است.
ایشان افزودند: رای مردم تعیین کننده است و باید به صورت نهایی به تشخیص کاندیدای مورد نظر بپردازند و باید در این زمینه تحقیق کنند؛ در این راه میتوانید از انسانهای مورد اعتمادتان بپرسید.
مقام معظم رهبری افزودند: بنده یک رای بیشتر ندارم و تا زمانی که در صندوق رای بیفتد کسی اطلاع ندارد و مطمئن باشید تا قبل از روز رایگیری هیچکس از این موضوع مطلع نخواهد شد، ممکن است افرادی که در پای صندوق رای اینجانب باشند با تشخیص خط بنده بدانند به چه کسی رای دادم اما از رای بنده تا بعد از انتخابات هیچکس اطلاعی ندارد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار داشتند: اگر کسی چنین نسبتی به بنده داد درست نیست و ممکن است حرفهای مختلفی در این زمینه زده شود و ممکن است در ایام انتخابات صدها میلیون پیامک رد و بدل شود.
ایشان افزودند: اصلح را تشخیص دهید و برای ادای تکلیف آن را در صندوق رای بیندازید. ممکن است فعالان سیاسی بقیه را با رای خود همرای سازند و مردم میتوانند این سفارش و توجیه را برای اصلح استفاده کنند.
مقام معظم رهبری تاکید کردند: نکته چهارم هم باید این باشد که همه در برابر قانون تسلیم هستیم و مانند حوادث سال ۸۸ که برای کشور ضرر داشت همه تسلیم به رای قانون باشیم. متاسفانه کسانی در آن دوره نخواستند که رای مردم تمکین کنند. در حالی که اکثریت مردم آن را انتخاب کرده بودند. همه باید به قانون احترام بگذاریم ؛ اگر مشکلی پیش آمد راهکارهای قانونی برای رفع شائبه وجود دارد تا دیگر فضاها و حوادثی جبرانناپذیر مانند سال ۸۸ به وقوع نپیوندد.
ایشان افزودند: نکته آخر آنچه برای رئیسجمهور آینده نیاز داریم باید امتیازاتی که امروز وجود دارد منهای ضعفهای آن که وجود دارد. رؤسای جمهوری امروز و فردا نقاط ضعف و قدرتی دارند. آن چیزهایی که برای دولت نقاط قوت است، باید در رئیسجمهور آینده وجود داشته و یا تامین کند و نقاط ضعف را باید از خودشان دور کنند.
ایشان در بخش پایانی سخنانشان بیان کردند: باید این را بدانیم که دولتهای آینده باید رو به تکامل و پیشرفت باشند و پایبند به منافع ملی و تدبیر برای کشور و ملت بزرگ و باعظمت ایران باشند. ممکن است مشکلاتی در هر ملتی وجود داشته باشد و این مشکلات حتی برای کشور ما و باید آنهایی که برای انتخابات آماده میشوند با توکل به خدا و تواناییهای این ملت و کشور و مردم آن را به جلو حرکت دهند.
منبع:فارس