پایگاه اطلاع رسانی صبح رابر

8:26:39 - سه شنبه 2 اردیبهشت 1393
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
تاثیر وایبر بر آرامش زندگی
کارشناس امور زنان و خانواده گفت: در دنیای کنونی تهدیدات آرامش خانواده‌ها دیگر تهدیدات گذشته نیست بلکه نرم‌افزارهای نوین مانند وایبر و تانگو به گسترش بی‌اعتمادی بین خانواده‌ها منجر شده است و آرامش خانواده‌ها را از بین می‌برد. به گزارش” صبح رابر” به نقل از  شبکه اطلاع رسانی دانا، افسانه نیک راد در گفت‌ و گو […]

کارشناس امور زنان و خانواده گفت: در دنیای کنونی تهدیدات آرامش خانواده‌ها دیگر تهدیدات گذشته نیست بلکه نرم‌افزارهای نوین مانند وایبر و تانگو به گسترش بی‌اعتمادی بین خانواده‌ها منجر شده است و آرامش خانواده‌ها را از بین می‌برد.

به گزارش” صبح رابر” به نقل از  شبکه اطلاع رسانی دانا، افسانه نیک راد در گفت‌ و گو با فارس گفت: مشکلی که شاید بتواند گفت دو سال اخیر شاهد آن هستیم افزایش بدبینی در بین زوج‌ها است که این امر مختص زوج‌های جوان نیست و حتی زوج‌هایی را داریم که با اینکه ۲۰ سال از زندگی مشترکشان می‌گذرد نیز درگیر این موضوع شده‌اند.

وی ادامه داد: متأسفانه به دلیل اینکه جدایی بین زوجین راحت شده است به محض اینکه اختلافی رخ می‌دهد اولین تصمیم جدایی توافقی است در گذشته بدبینی بیشتر در بین مردان وجود داشت اما هم اکنون شاهد هستیم که زنان جامعه ما نیز درگیر این امر شده‌اند و در این موضوع با مردان برابری می‌کنند.

این کارشناس امور خانواده خاطرنشان کرد: مقدار زیادی از این بدبینی‌ها به شرایط جامعه باز می‌گردد وقتی که شرایط جامعه و قانون راه را برای چند همسری مردان باز گذاشته است و از طرفی مردانی که در موقعیت‌های اجتماعی و مالی مناسب تری قرار دارند امکان گسترش ارتباطات آنها بیشتر از سایر افراد است و همین موضوع باعث افزایش بی اعتمادی زنان نسبت به مردان شده است.

نیک راد افزود: عامل دیگری که متأسفانه رسانه‌های جمعی از آن غافل شده‌اند و به فرهنگ سازی در مورد آن نپرداخته‌اند بحث فرهنگ سازی استفاده از وسایل نوین ارتباطی مانند وایبر، لاین، تانگو و سایر نرم افزارها است که حتی در روستا‌ها و شهرهای دور نیز کاربران زیادی دارند.

وی ادامه داد: متأسفانه استفاده از این نرم افزارها باعث می‌شود که زنان و مردان دایره ارتباطات جدیدی پیدا کنند که شاید در ابتدا موضوعی عادی به نظر برسد اما در طولانی مدت امنیت روانی خانواده‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

نیک راد با بیان اینکه رسانه‌ها به جای تبلیغ مواد مصرفی بهتر است با تهیه فیلم‌ها و سریال‌ها و حتی کلیپ‌های آموزشی فرهنگ استفاده از این ابزارها را در اختیار خانواده‌ها قرار دهند گفت: در دنیای کنونی دیگر مادر شوهر و خواهر شوهر و موضوعات اینچنین مشکل ساز نیستند بلکه این فناوری‌ها و نرم افزارهای نوین است که سایه آنها بر روی آرامش و ثبات خانواده‌ها احساس می‌شود.

انتهای پیام/

 

تابناك وب سجام تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب