آسفالت روستای یخمر اجرا شد
۲۰۰ میلیون تومان کمک یک شهروند رابری برای پشتیبانی از مدافعان وطن
پاسخ دولت به گلایه بیماران کاشت حلزون
ضرورت تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلتهای رسوبی در رابر
نامنویسی ۱۰۲ هزار زائر کرمانی در سامانه سماح
ضربه ۹ تنی پلیس کرمان، به قاچاقچیان موادمخدر
ساماندهی فروشگاههای کالابرگ الکترونیکی
دستور ویژه معاون وزیر راه برای حل مسائل زمین و مسکن بافت، رابر و ارزوئیه
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
زن در قرون اخیر فقط و فقط به منظور کالاى شهوت و بهره گرفتن از او براى جاسوسى و پر کردن جیب بى غیرتان ملل و ستمگران و زورمندان مورد توجه قرار گرفت ، آزادى بدون قید و شرط به او داده شد ، از خانه براى ارضاى اهداف شیطانى به کوچه و بازار ، به مدرسه و اداره و به مراکز خوشگذرانى و عیش و نوش کشیده شد !!
به گزارش” صبح رابر” به نقل از فرهنگ نیوز، زن در قرون اخیر فقط و فقط به منظور کالاى شهوت و بهره گرفتن از او براى جاسوسى و پر کردن جیب بى غیرتان ملل و ستمگران و زورمندان مورد توجه قرار گرفت ، آزادى بدون قید و شرط به او داده شد ، از خانه براى ارضاى اهداف شیطانى به کوچه و بازار ، به مدرسه و اداره و به مراکز خوشگذرانى و عیش و نوش کشیده شد !!
براى انواع بهره کشى ها به رادیو ، تلویزیون ، تأتر ، پرده سینما کشیده شد ، به عالى ترین برنامه الهى او که حجاب و پوشیده بودن از نامحرمان بود و در سایه این حقیقت شرف و غیرت و عفت و حیا و پاکى و ادب و وقار او حفظ مى شد ، حمله شدید شد و بى فضیلتان و بى غیرتان هم چون خوک و گرگ گرسنه به پرده الهى حجاب او حمله کردند و از این رهگذر ضربات غیر قابل جبران به تمام شؤون آدمیت زدند.(استاد شیخ حسین انصاریان)

انتهای پیام






