آسفالت روستای یخمر اجرا شد
۲۰۰ میلیون تومان کمک یک شهروند رابری برای پشتیبانی از مدافعان وطن
پاسخ دولت به گلایه بیماران کاشت حلزون
ضرورت تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلتهای رسوبی در رابر
نامنویسی ۱۰۲ هزار زائر کرمانی در سامانه سماح
ضربه ۹ تنی پلیس کرمان، به قاچاقچیان موادمخدر
ساماندهی فروشگاههای کالابرگ الکترونیکی
دستور ویژه معاون وزیر راه برای حل مسائل زمین و مسکن بافت، رابر و ارزوئیه
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
امام جمعه رابر:به مناسبت سالروز آغاز محاصره اقتصادی ایران از طرف آمریکا در سال ۱۳۵۹ نکاتی از فرمایشات مقام معظم رهبری بیان داشت : امام خامنه ای (مدظله العالی) فرمودند، که ما برای شکوفایی کشور و اقتصاد کشور باید تکیه به استعداد و جوانان خودمان داشته و راه برون رفت از تحریم را اقتصاد و شکوفایی اقتصاد داخلی دانستند نه مذاکره .
به گزارش ” صبح رابر” حجت الاسلام والمسلمین جعفری در نماز جمعه این هفته در جمع نمازگزاران ضمن توصیه به رعایت تقوا الهی ، در خطبه اول با اشاره به ارزش خدمت به مردم در روایتی از حضرت علی (ع) اظهار داشت : ازآن حضرت سؤال می شود ، افضل اعمال چیست ، آن حضرت می فرمایند: خوشحال کردن مؤمنین بعد فرمودند که خوشحال کردن مومنین بدین صورت که تشنه را سیراب و گرسنه را کمک و قرضشان را ادا کنید که این عمل از یک ماه روزه به همراه اعتکاف بالاتر است .
وی به مراسم اعتکاف و اثردینوی و اخروی اعتکاف اشاره کرد و به مناسبت گرامیداشت سالروز وفات شهادت گونه حضرت زینب (س) تصریح نمود : آن حضرت الگوی نمونه بودند، درس هایی از زندگی آن حضرت از جمله، حجاب و عفاف و اطاعت از امام استقامت و صبر در برابر مشکلات دانست .
امام جمعه رابر با اشاره به مناسبت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر ابراز داشت : عوامل پیروزی را اول توکل به خدا و ائمه اطهار ، دوم اطاعت از ولی فقیه و سوم اتحاد بین مردم و استقامت در برابر استکبار جهانی است .
وی به مناسبت سالروز آغاز محاصره اقتصادی ایران از طرف آمریکا در سال ۱۳۵۹ نکاتی از فرمایشات مقام معظم رهبری بیان داشت : امام خامنه ای (مدظله العالی) فرمودند، که ما برای شکوفایی کشور و اقتصاد کشور باید تکیه به استعداد و جوانان خودمان داشته و راه برون رفت از تحریم را اقتصاد و شکوفایی اقتصاد داخلی دانستند نه مذاکره .
حجت الاسلام جعفری افزود : ایشان بیان کردند، بسیاری از کشورها با آمریکا مذاکره کردند و دوست بودند اما آمریکا دست از دشمنی با آنها
بر نداشت .
انتهای پیام / اختصاصی صبح رابر






