وعدهآبی که روی کاغذ باقی مانده است
صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
گلایه اهالی روستای باغمیری از نبود راه مناسب و کمبود امکانات
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
عاشورای حسینی در رابر
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
امام جمعه رابر:به مناسبت سالروز آغاز محاصره اقتصادی ایران از طرف آمریکا در سال ۱۳۵۹ نکاتی از فرمایشات مقام معظم رهبری بیان داشت : امام خامنه ای (مدظله العالی) فرمودند، که ما برای شکوفایی کشور و اقتصاد کشور باید تکیه به استعداد و جوانان خودمان داشته و راه برون رفت از تحریم را اقتصاد و شکوفایی اقتصاد داخلی دانستند نه مذاکره .
به گزارش ” صبح رابر” حجت الاسلام والمسلمین جعفری در نماز جمعه این هفته در جمع نمازگزاران ضمن توصیه به رعایت تقوا الهی ، در خطبه اول با اشاره به ارزش خدمت به مردم در روایتی از حضرت علی (ع) اظهار داشت : ازآن حضرت سؤال می شود ، افضل اعمال چیست ، آن حضرت می فرمایند: خوشحال کردن مؤمنین بعد فرمودند که خوشحال کردن مومنین بدین صورت که تشنه را سیراب و گرسنه را کمک و قرضشان را ادا کنید که این عمل از یک ماه روزه به همراه اعتکاف بالاتر است .
وی به مراسم اعتکاف و اثردینوی و اخروی اعتکاف اشاره کرد و به مناسبت گرامیداشت سالروز وفات شهادت گونه حضرت زینب (س) تصریح نمود : آن حضرت الگوی نمونه بودند، درس هایی از زندگی آن حضرت از جمله، حجاب و عفاف و اطاعت از امام استقامت و صبر در برابر مشکلات دانست .
امام جمعه رابر با اشاره به مناسبت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر ابراز داشت : عوامل پیروزی را اول توکل به خدا و ائمه اطهار ، دوم اطاعت از ولی فقیه و سوم اتحاد بین مردم و استقامت در برابر استکبار جهانی است .
وی به مناسبت سالروز آغاز محاصره اقتصادی ایران از طرف آمریکا در سال ۱۳۵۹ نکاتی از فرمایشات مقام معظم رهبری بیان داشت : امام خامنه ای (مدظله العالی) فرمودند، که ما برای شکوفایی کشور و اقتصاد کشور باید تکیه به استعداد و جوانان خودمان داشته و راه برون رفت از تحریم را اقتصاد و شکوفایی اقتصاد داخلی دانستند نه مذاکره .
حجت الاسلام جعفری افزود : ایشان بیان کردند، بسیاری از کشورها با آمریکا مذاکره کردند و دوست بودند اما آمریکا دست از دشمنی با آنها
بر نداشت .
انتهای پیام / اختصاصی صبح رابر









