حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به علت استفاده از شیر، تخم مرغ و خامه در تولید بستنی، افراد چاق نیز با مصرف آن در معرض چاقی بیشتری قرار می گیرند.
به گزارش”صبح رابر “ کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنیهای دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: همه افرادی که از سلامت کامل برخوردار هستند میتوانند این ماده غذایی را به عنوان یک میان وعده استفاده کنند.
دکتر محمد حسیبی اظهار کرد: افرادی که مبتلا به بعضی از عارضهها مانند خونریزی معده هستند و یا افرادی که عمل لوزه را انجام دادند مجاز هستند که از بستنی استفاده کنند.
وی ادامه داد: کسانی که به بیماریهایی مانند چربی خون بالا و یا دیابت مبتلا باشند مجاز نیستند بستنی بخورند به دلیل اینکه این ماده غذایی دارای چربی و قند است.
وی بیان کرد: البته افراد مبتلا به دیابت میتوانند از بستنیهای رژیمی که برای آنان تولید میشود استفاده کنند.
حسیبی خاطرنشان کرد: به علت استفاده از شیر، تخم مرغ و خامه در تولید بستنی، افراد چاق نیز با مصرف آن در معرض چاقی بیشتری قرار می گیرند.
این کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنیها گفت: به دلیل وجود چربی در بستنی، این ماده غذایی دیرهضم است، بنابراین در بعضی از بیماریهای رودهای و دستگاه گوارش توصیه می شود تا از این ماده غذایی کمتر استفاده کنند.
حسیبی همچنین گفت: مصرف بستنی در کودکان زیر سه سال توصیه نمی شود زیرا علاوه بر کم اشتهایی در آنان ممکن است سیستم تغذیه آنها دچار مشکل شود.
این کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنیها ادامه داد: بستنی میتواند نیاز ۱۰ تا ۱۲ درصد از کلسیم و ۱۰ درصد از فسفری را که روزانه به آن نیاز داریم تامین کند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین بستنی حاوی ویتامینهایی همچون A ، D ،E ، K است.
حسیبی توصیه کرد: پس از مصرف بستنی باید دهان را شست تا از پوسیدگی دندانها جلوگیری شود. همچنین از مصرف مایعات گرم بلافاصله پس از مصرف بستنی باید خودداری کرد.
این کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنیها تاکید کرد: افراد باید از گاز زدن بستنی خودداری کنند زیرا به دندانها آسیب میرساند.
منبع: ایسنا











