حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
به گزارش ” صبح رابر” رب گوجه فرنگی از فرآورده های غذایی تبدیلی است که به عنوان عصاره گوجه فرنگی حاوی حجم زیادی از خواص یاد شده از گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی در بیشتر غذاها مصرف می شود و طعم دهنده و رنگ دهنده ای منحصر به فرد می باشد .در گذشته ای نچندان دور هر کسی رب مورد مصرف خود را به صورت سنتی در منزل طبخ می نمود.
در این روش سنتی که تا به امروز در بیشتر خانه ها شهرستان ، خانم ها هنوز رُب گوجه فرنگی را به صورت سنتی طبخ می کنند، که به شرح زیر است :
گوجه ها را شسته و خرد کرده مدت ۳ روز داخل ظرف پلاستیکی سر بسته گذاشته و مقداری نمک اضافه کرده هر روز آنها را به هم زده ، پس از گذشت ۳ روز آنها را داخل صافی ریخته و بعد از صافی رد کنید تا تخم های گوجه از گوشت گوجه جدا شود.و تفاله را بیرون ریخته آب آن را داخل ظرف یا قابلمه ریخته روی اجاق گذاشته مدتی جوشیده و,بخار شود وقتی که بصورت مایع غلیظ درآمده ، سپس آن را درون ظرف ریخته کمی روغن داغ می کنیم روی ظرف که داخل آن رب می ریزیم ریخته تا رُب گوجه فرنگی به مدت طولانی بماند و خراب نشود.













