پایگاه اطلاع رسانی صبح رابر

8:33:49 - دوشنبه 5 خرداد 1393
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
برای کار فرهنگی باید همانند جنگ تدبیر به کار برد/ ما حجاب را به فرزندانمان برعکس یاد دادیم و اکنون مایوس شده اند
مستندساز دفاع مقدس با بیان اینکه یکی از خطرات برای ملت ما تبدیل شدن ارزش‌های دینی و فرهنگی به نمایش است، گفت: برای کار فرهنگی باید همانند جنگ تدبیر به کار برد. به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، حبیب زاده امروز در مراسم رونمایی از کتاب «آن ۲۳ نفر» در دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: […]

مستندساز دفاع مقدس با بیان اینکه یکی از خطرات برای ملت ما تبدیل شدن ارزش‌های دینی و فرهنگی به نمایش است، گفت: برای کار فرهنگی باید همانند جنگ تدبیر به کار برد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، حبیب زاده امروز در مراسم رونمایی از کتاب «آن ۲۳ نفر» در دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: امثال من که در آبادان زندگی می کردیم، وظیفه مان این بود که از آب و خاکمان دفاع کنیم؛ اما کل ملت ایران با وفاق و همدلی به کمک ما آمدند و اکنون وظیفه ماست که از آنان، پدران و مادرانشان تشکر کنیم.

 

وی پیرامون کتاب آن ۲۳ نفر بیان داشت: نکته مثبت این کتاب نوشته شدن آن به دو زبان حال و گذشته است.

این مستندساز دفاع مقدس خاطرنشان کرد: اکنون وظیفه ما بعد از اتمام دفاع مقدس این است که باید این کتاب را به دست جوانان برسانیم که بخوانند.

حبیب زاده افزود: این کتاب دارای حرف های ارزشمندی است در همه جای دنیا اعتصاب می کنند که آزاد شوند؛ اما آن ۲۳ نفر اعتصاب کردند که اسیر بمانند؛ اما اینجا جای یک سوال است که ما چرا نمی توانیم این فرهنگ را به فرزندانمان منتقل کنیم.

وی گفت: ما رزمندگان جنگ را تا کنون چگونه به جوانانمان نشان داده ائیم. یک دسته را که یا قطع نخاع هستند؛ یا با سرفه های فراوان همراهند و همیشه گوشه آسایشگاه ها و بیمارستان ها خوابیده اند و همه برای آنان تاسف می خورند.

این مستند ساز دفاع مقدس ادامه داد: دسته دوم رزمندگانی هستند تا به دنیا رسیدند، فریب خوردند و فاسد شدند و دسته سوم گروهی هستند که هنوز در شلمچه مانده اند و گریه می کنند که چرا جنگ تمام شد.

حبیب زاده گفت: من در رابطه با جمله مربوط به شهید باکری در رابطه با دسته بندی رزمندگان بعد از جنگ، تحقیقات فراوانی کردم و از هیچ کدام از اطرافیان آن ها نشنیدم که این جمله را شهید باکری گفته باشد؛ بلکه این جمله ای از رمانی مربوط به جنگ سیاه اول جهانی است.

وی افزود: اما بدانید این افرادی که در حال حاضر در مملکت اسلامی فعالیت می کنند، چه کسانی هستند، خوب همان رزمندگان دیروز هستند، مگر فردی که بدون دو پا پویاست و فعالیت می کند کیست؟ خوب همان رزمنده دیروز است.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: حال ما همانند فردی است که مغازه ای پر از محصولات فرهنگی داریم و نمی توانیم آنان را بفروشیم. همه بدانید که تفکری که با کاربرد و لذت همراه نباشد، نمی توان آن را به نسل بعدی منتقل کرد.

حبیب زاده افزود: چرا نتوانستیم کاربرد حجاب را به دخترانمان برسانیم و افکار مثبت گذشته را به نسل حال حاضر منتقل کنیم. ما حجاب را به فرزندانمان برعکس یاد دادیم و اکنون مایوس شده اند.

وی گفت: برای کار فرهنگی باید همانند جنگ تدبیر به کار برد به جای اصرار بر تاکتیک های گذشته که صدها بار استفاده کرده ایم، بیائیم تاکتیک هایمان را عوض کنیم.

این مستندساز افزود: یکی از خطرات برای ملت ما تبدیل شدن آئین ها و ارزش های دینی و فرهنگی ما به نمایش است.

حبیب زاده ادامه داد: ما باید مواظب این نکته باشیم و باید آئین های خود را حفظ کنیم.

وی در پایان گفت: اگر می خواهیم دفاع مقدس در دانشگاه ها به خوبی بیان شود، می توانیم فیلم هایی مثل فیلم آن ۲۳ نفر را بخش کنیم.

لازم به ذکر است، در این مراسم که با حضور تعدادی از رزمندگان کرمانی متعلق به گروه ۲۳ نفر برگزار شد، برخی از این رزمندگان به بیان خاطرات خود پرداختند.

انتهای پیام / اختصاصی بوتیا نیوز / نورا ش

تابناك وب سجام تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب