صداپیچ «خطرناک » حادثه ننیز چشمانتظار تدبیر مسئولان
رابر در سوگ علمدارکربلا
ارسال ۲۰۰۰ باکس آب معدنی به خلیج فارس
رزمایش پدافند تداوم کارکرد نانواییهای در رابر
۳۲ کیلومتر از محورهای مواصلاتی بافت، رابر و ارزوئیه به مناقصه میرود
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
بازدید فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر از چند طرح اشتغالزایی در سطح شهرستان
جوابیه شهابی، مسئول جایگاه پمپبنزین، درباره علت صفهای طولانی سوخت
مراسم شام غریبان در حسینیه جامع رابر
همایش شیرخوارگان حسینی در حسینیه دیوران
روایت عرفه از گلزار شهدای گمنام رابر
موج هشتاد و پنجمین شب از «شبهای اقتدار» در رابر
مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت در رابر
قلبی که با ایستادگی برای وطن میتپد
«رژه کالسکهسواران» در شهرستان رابر برگزار شد
«جنگ رمضان»؛ میدان تربیت نسل انقلابی
معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمان با ابراز تأسف از مرگ یک بانوی کرمانی بر اثر ابتلا به بیماری کرونا، گفت: باید شیوع بیماری با همکاری مردم در سطح استان کرمان کنترل شود.
وی افزود: به طور قطع دانشگاه علوم پزشکی کرمان تدابیر لازم را برای کنترل این بیماری اتخاذ کرده است.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمان با ابراز تأسف از مرگ یک بانوی ۵۳ ساله کرمانی بر اثر ابتلا به بیماری کرونا، بیان کرد: باید با انجام مراقبتهای ویژه مانع از تکرار این قبیل وقایع شد.
ذکااسدی با هشدار به مسافران حاشیه خلیج فارس،گفت:از همه افرادی که قصد سفر به این کشورها را دارند، توصیه میشود تمامی موارد بهداشتی را رعایت کنند تا پس از بازگشت از سفر برای خود و اطرافیانشان مشکلی به وجود نیاید.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی کرمان هر گونه علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا نشانه ابتلا به بیماری کرونا نیست و مردم باید در کمال آرامش به پزشک مراجعه کنند.
یک بانوی ۵۳ ساله کرمانی صبح امروز بر اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست داد و این مسئله موجی از اضطراب را در بین مردم استان کرمان به وجود آورده است.
انتهای پیام/ منبع : تسنیم










