حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران، معتقد است: استفاده از مخلوط عسل و نمک بر لثه و دندانها، مانع بروز زخمهای دهانی و آفت شده و دندانها را سفید میکند.
به گزارش” صبح رابر” ، به نقل از خبرگزاری دولتی ایسنا، دکتر غلامرضا کردافشاری در گفت وگو با ایسنا، افزود: از منظر طب سنتی، راههایی نیز برای تقویت دندانها و لثه وجود دارد مانند مالیدن پوست سبز رنگ گردوی تازه بر روی دندانها که آنها را تقویت میکند.
به گفته وی، استفاده از مخلوط عسل و نمک بر لثه و دندانها، مانع بروز زخم های دهانی و آفت شده و دندانها را سفید و جویدن کندر نیز لثه را محکم میکند.
این متخصص طب سنتی گفت: عسل به خاطر دارا بودن کلسیم، فسفر و فلوراید برای دندانها و لثه مفید است، اثر جلادهندگی نمک برروی دندان ها نیز موثر است و برای حفظ صحت دندانها باید از مصرف شیرینی جات و ادویه جات و غذاهای تند به میزان زیاد پرهیز کرد.
کردافشاری با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، ادامه داد: افرادی که معمولا دچار تلخی دهان، تهوع و بیاشتهایی هستند باید از شربتهایی مثل شربت انار، زرشک و سکنجبین استفاده شود.
وی اضافه کرد: کسانی که از برگشت اسید غذا از معده به مری رنج می برند، از فواید مصرف خاکشیر یک ساعت قبل از غذا و هویج پخته با روغن زیتون بهره مند شوند.
این استاد دانشکده طب سنتی، گفت: خاکشیر و هویج هر دو در تقویت معده و هاضمه نقش دارند که البته نقش مثبت روغن زیتون نیز در تسکین بازگشت غذا از مری به معده نباید غافل شد.
کردافشاری بیان کرد: اگر علت بوی بد دهان رطوبت و مواد فاسد ریخته شده از مغز است، باید از خوردن غذاهای ترش و نفاخ پرهیز کرد و نیز مصرف موادی از قبیل بادام جهت تقویت مغز باید مدنظر قرار بگیرد.
این متخصص طب سنتی در پایان گفت: اگر علت بوی بد دهان، بیماریها و عفونتهای ریوی باشد، باید اقدام درمانی مقتضی صورت گیرد.
انتهای پیام











