پایگاه اطلاع رسانی صبح رابر

11:50:03 - پنجشنبه 5 تیر 1393
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
خوردنی‌هایی برای دیابتی ها
خوردنی‌هایی که در ماه رمضان برای بیماران دیابتی توصیه می‌شود. به گزارش ” صبح رابر”  به نقل از ایسنا،استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران گفت: بیماران دیابتی می‌توانند در وعده‌های افطار و سحر از خورشت‌ها و غذاهایی که در آن‌ها از گوشت بره، جوجه مرغ به اضافه سبزیجات تهیه شود استفاده کنند. دکتر غلامرضا کرد […]

خوردنی‌هایی که در ماه رمضان برای بیماران دیابتی توصیه می‌شود.

به گزارش ” صبح رابر”  به نقل از ایسنا،استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران گفت: بیماران دیابتی می‌توانند در وعده‌های افطار و سحر از خورشت‌ها و غذاهایی که در آن‌ها از گوشت بره، جوجه مرغ به اضافه سبزیجات تهیه شود استفاده کنند.
دکتر غلامرضا کرد افشاری افزود: این بیماران باید سوپ یا آش حاوی جو، گشنیز، اسفناج، کدو، شلغم، زرشک و آلو استفاده کنند و به عنوان چاشنی به غذاها آبغوره بدون نمک، آبلیموی تازه، سماق یا تمرهندی اضافه کنند.

وی با بیان اینکه شیرینی جات مصنوعی استفاده از عسل و رب سیب به این بیماران توصیه می‌شود، ادامه داد: بهترین میوه‌ها برای این بیماران سیب رسیده شیرین، گلابی، انار، تمرهندی، آلو، زردآلو و شاهتوت است که بیماران می‌توانند از آب میوه‌های فوق نیز استفاده کنند.

به گفته وی؛ ماهی و غذاهای دریایی به علت وجود امگا ۳ و چربی‌های غیراشباع در بهبود دیابت و عوارض آن مفید هستند، گشنیز تسکین دهنده صفرا و برطرف کننده التهاب و تشنگی است.

این متخصص طب سنتی گفت: اثر گشنیز بر افزایش ترشح انسولین از پانکراس، پایین آوردن قندخون، بهبود لیپید پروفایل و جلوگیری از بروز عوارض قلبی – عروقی در بیماری دیابت بیان شده است.

کردافشاری، ادامه داد: همچنین اثر جو در پایین آوردن قندخون و افزایش حساسیت بافتی به انسولین به اثبات رسیده و اسفناج با طبیعتی سرد و تر برطرف‌کننده گرمی و التهاب و تشنگی بوده و ملین طبع است و هضم سریعی دارد.

انتهای پیام/

تابناك وب سجام تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب