حکمتهای نهجالبلاغه خود الگوی عملی عدالت، زهد و شجاعت بوده است
نمایش جلوهای از وحدت و ایمان به خاندان نبوت در رابر
جشن شب ولادت امام رضا علیهالسلام در رابر
گلباران گلزار شهدای روستای قنات ملک زادگاه سردار دلها
دستبند پلیس رابر بر دستان خردهفروشان مواد مخدر
نوروز علوی با تمسک به روحیه اهلبیت و شخصیت امیرالمؤمنین(ع) محقق میشود
هشدار پلیس به رانندگان زیر سن قانونی
مدارس شهرستان رابر تا ۲۸ اسفندماه دایر است
رویداد فرهنگی ادبی رد پای عشق در شهرستان رابر برگزار شد
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
1:08:39 - یکشنبه 8 تیر 1393
با شروع ماه مبارک رمضان و طولانی بودن ساعات روزه داری بدن احتیاج به مواد غذایی دارد تا بتواند سوخت و ساز بهتری داشته باشد. به گزارش ” صبح رابر” به نقل از باشگاه خبرنگاران، پیام فرهبخش متخصص تغذیه گفت: با شروع ماه مبارک رمضان و طولانی بودن ساعات روزهداری بدن احتیاج به مواد غذایی دارد […]
با شروع ماه مبارک رمضان و طولانی بودن ساعات روزه داری بدن احتیاج به مواد غذایی دارد تا بتواند سوخت و ساز بهتری داشته باشد.
به گزارش ” صبح رابر” به نقل از باشگاه خبرنگاران، پیام فرهبخش متخصص تغذیه گفت: با شروع ماه مبارک رمضان و طولانی بودن ساعات روزهداری بدن احتیاج به مواد غذایی دارد تا بتواند سوخت و ساز بهتری داشته باشد.
وی افزود: بهترین غذاها در این ماه غذاهایی است که حجیم نباشند زیرا غذاهای حجیم رابطهای با رفع گرسنگی ندارد.
وی ادامه داد: وعدهی سحر بهتر است مشابه وعده ناهار غذاهای مصرف کنند مانند پلو و خورشت اما مایعات زیاد مصرف نکنند و حتی المقدور وعدهی سحری را میل کنند حتی اگر اندک باشند.
وی اظهار داشت: برای باز کردن افطار توصیه میکنیم ابتدا یک چای یا آب گرم بخورند و از خوردن غذاهای خیلی چرب و سنگین که ایجاد ورم و نفخ میکند خودداری کنند و غذاهایی مانند حلیم، نان و پنیر و آش مصرف کنند.
فرهبخش گفت: برای جلوگیری از افت قند در طول روز، روزه داران در وعدهی افطار و سحر حتما باید قند طبیعی مانند خرما استفاده کنند.
فرهبخش خاطر نشان کرد: بهتر است شام در ساعت ۱۱ شب و با غذاهای معمولی و سبک مثل کوکو و کتلت استفاده کنند.
انتهای پیام/











