ضرورت اصلاح و بازنگری در قوانین معارض
خروش مردم زادگاه شهید قدس در یوم الله ۱۳ آبان
کمبود سرایدار در مدارس/ نیاز به ۴۰۰۰۰ نیروی جدید
کلاهبردار میلیاردی لینکهای آلوده در دام پلیس
۶۰ لیتر سهمیه بنزین آبانماه امشب واریز میشود
پیش بینی کاهش دما در استان و هشدار به کشاورزان کرمانی
دوم آبان آخرین مهلت ثبت نام کارشناسی ارشد
عدم ارائه خدمات به اسناد دفترچهای
عشایر ایل بچاقچی و اهالی روستای قنات ملک برگزیدگان دوستدار کتاب کشور شدند
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره شجره طوبی
اعلام جزئیات مراسم تحویل سال در حرم مطهر امام رضا(علیهالسلام)
پویش ملی «زندگی با آیهها»
برپایی ۱۵ بازارچه نوروزی صنایعدستی در استان کرمان
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در محضر رهبر انقلاب
اعمال شب اول ماه مبارک رمضان
از بازی رایانهای «مدال ذوالفقار» رونمایی شد
0:12:14 - چهارشنبه 11 تیر 1393
کربوهیدراتها شامل نان، پاستا و برنج هستند که تامین کننده انرژی روزانه هستند، استفاده از این مواد غذایی تحت شرایط ایدهآل و صحیح، میتواند بهترین نتیجه را برای بدن داشته باشد. به گزارش “ صبح رابر“به نقل از باشگاه خبرنگاران، دکتر محمد جواد حسین زاده، متخصص تغذیه گفت: برنج منبع کربوهیدرات خوبی برای تامین انرژی است […]
کربوهیدراتها شامل نان، پاستا و برنج هستند که تامین کننده انرژی روزانه هستند، استفاده از این مواد غذایی تحت شرایط ایدهآل و صحیح، میتواند بهترین نتیجه را برای بدن داشته باشد.
به گزارش “ صبح رابر“به نقل از باشگاه خبرنگاران، دکتر محمد جواد حسین زاده، متخصص تغذیه گفت: برنج منبع کربوهیدرات خوبی برای تامین انرژی است و استفاده از برنج سبوسدار بهترین حالت استفاده است که متاسفانه در پروسه تولید این سبوس از برنج جدا میشود.
وی ادامه داد: نحوه تهیه برنج و موادی که همزمان با طبخ برنج به آن اضافه میشود، در تعیین میزان کالری آن موثر است هر گرم برنج بطور متوسط چهار کیلو کالری انرژی دارد و معمولا هنگام پخت آن مقادیر بالایی روغن اضافه میشود که هر گرم روغن ۹ کیلو کالری انرژی دارد که در مجموع، مقدار کالری دریافتی از یک گرم برنج را بالا میبرد.
این متخصص تغذیه گفت: مکانیسم چاقی و اضافه وزن، بستگی به کالری دریافتی، میزان فعالیت بدنی و متابولیسم پایه فرد دارد، همچنین در چاقی افراد، شرایطی از قبیل نوع هورمونهای بدن که در مردان و زنان متفاوت است و این شرایط نوع پخش شدن چربی در بدن را تعیین میکنند.
دکتر حسینزاده در پایان گفت: چاقی شکمی ریسک ابتلا به ناراحتیهای قلبی – عروقی را بالا میبرند و در آقایان نوع هورمونها و بافت چربی بدن به گونهایی است که بیشتر در معرض ابتلا به چاقی شکمی هستند البته در این میان نمیتوان چاقی شکمی را تنها به برنج نسبت داد و عوامل ذکر شده در بالا در بروز اینگونه چاقی دخیل هستند.
انتهای پیام/