به گزارش “ صبح رابر” به نقل از تسنیم ،عباس سعیدی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمان اظهار کرد: با توجه به مشکل کم آبی در استان و نیاز به بازنگری الگوی کشت و نیز ترویج کشت محصولات با مصرف آب کمتر نسبت به کشت زعفران در بیش از ۱۰ شهرستان استان کرمان اقدام شده است.
وی افزود: امسال دو هزار و ۴۶۰ کیلوگرم زعفران به ارزش ۱۲۳ میلیارد ریال استحصال و به بازار مصرف ارائه شده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمان ایجاد اشتغال در هر دوره کشت را برای ۲۰ نفر به ازای هر هکتار عنوان کرد و گفت: سطح اجرایی در نظر گرفته شده برای امسال ۶۰۵ هکتار است که برای این منظور سه هزار و ۶۳۰تن پیاز مورد نیاز برای شهرهایی که قادر به تامین پیاز مورد نیاز نیستند، انجام شده است.
سعیدی بیان کرد: زعفران گیاهی است از تیره زنبقیان،کوچک و چند ساله به ارتفاع ۱۰ تا ۳۰ سانتیمتر که از وسط پیاز و یا قاعده ساقه تعدادی برگ باریک و دراز خارج میشوند و از وسط برگها ساقه گلدار خارج شده که به یک تا سه گل منتهی میشود.
وی تصریح کرد: گلها دارای ۳ پرچم و یک مادگی منتهی به کلاله سه شاخه به رنگ قرمز متمایل به نارنجی است و قسمت مورد استفاده این گیاه انتهای خامه و کلاله سه شاخه است که به نام زعفران مشهور است.
وی خاطرنشان کرد: زعفران دارای بوی معطر با طعم کمی تلخ و با خواص مفید فراوان است و فصل کاشت آن در اواخر تابستان و اوایل پاییز و برداشت آن معمولا بعد از یک ماه بعد از کشت و در طی چند مرحله بوده و جزو گیاهان چند ساله است که به مرور زمان به مرحله اقتصادی میرسد.
انتهای پیام/